Седмично вдъхновение

Най-новата прическа, от която всички са обсебени през пролет 2023! Murphystyle

Готовата прическа за пролетта, от която всички ГОТИНИ момичета са обсебени: SLOB!

 

Тази прическа е всичко друго, но не и небрежна. КАКВО ИСКАТ ЖЕНИТЕ? Хубава прическа, хубава текстура и минималистичен дизайн, който лесно може да се поддържа. Затова се появява slob – не толкова прецизно отрязаната коса, но в перфектно „разхвърляна“ по вид форма.

 

Slob - прическа пролет 2023 murphystyle
@evachen212 с прическа „slob“

 

Както вече си говорехме (тенденции пролет 2023) прецизно отрязаната коса се завръща с пълни сили, но днес ви представяме един по-нестандартен начин, показващ идентичността на жените –  Slob.

Въпреки, че думата slob е комбинация от не без известния bob и sleek – с други думи загладена къса прическа, то спрямо класическия bob е по-малко „накъсана прическа“.

 

 

Клеър Фой

 

Как да стилизирате SLOB?

За този вид прическа се препоръчва „грубо“ изсушаване, но с цел гладко покритие. Може също да стилизирате косата си с помощта на преса, или просто чрез нанасяне на стилизиращ продукт или масло.

Tip: След току-що освежената си коса в стил slob може да захванете косата си от едната страна със фиба, правейки лека извивка на косата си по този начин и прибирайки я зад ухото си. Така косата ви става перфектна – чисто и просто.

 

За перфектния ви стайлинг сме се погрижили

slob прическа стайлинг идея murphystyle фиби
Комплект фиби с черни камъни Classy / Murphy Shop

 

В слънчева Гърция принцеса Олимпия също е вдъхновена от новият тренд и побърза да направи своя нов slob стил на косата си.

 

@olympiagreece гръцката принцеса Олимпия с прическа slob

 

Ако и вие вече като нас сте вдъхновени от този нов стил на косата и искате да покажете смелост с един нов преобразен външен вид може да запазите час в Салони Murphy.

Готови ли сте да се преобразите?

Прекарайте един час в салона и ще получите гарантирана коса, която е подходяща за формите на лицето ви, лесна е колкото за оформяне, толкова и на усещане. Et Vòila!

Може да запазите своя час тук.

Използвани снимки: Instagram

Последвайте ни:

Instagram: @murphystyle

Facebook: Салони Murphy

Share
BulgarianEnglish

Created with ❤️ by Perlstyle Studio