Лайфстайл

Престижният финал на L’Oreal Pros Transformation 2022

Поредното предизвикателство, в което нашите фризьори се впуснаха бе Първото Реалити за Фризьори на Академия Л’Ореал България – L’Oreal Pros Transformation 2022. Престижният финал се състоя на 21-ви март на грандиозната сцена на Global Group Media, а ето и подробности около събитието.

Милена Иванова – Balayage Expert, Благовеста Захариева – Style Expert, Марин Хубенов – Арт Директор и ментор на Color Expert, Христина Михайлова – Color Expert, Тоня Маринова – Color Expert, Кристиана Русенина – Color Expert

Събитието се състоя на грандиозната сцена на така обичаното от всички предаване – „Като две капки вода“. Водещият беше Александър Кадиев, който през цялото време се грижеше фризьорите истински да се насладят на прецизно подготвената програма. Започнаха с ретроспекция към началото на първото реалити за фризьори, а именно L’Oreal Pros Transformation, в което участие взеха Милена Иванова, Христина Михаейлова, Кристиана Русенина и Тоня Маринова.

Марин Хубенов – Мърфи бе Team Leader на Color Expert екипа, а Благовеста Захариева, техен ментор, заедно с още специалисти, част от обучаващия екип на Академия Лореал България.

Вечерта продължи с няколко шоу спектакъла на различна тематика с котюрни визии, вдъхновение на всеки фризьор станал част от Style Expert Екипа. Благи представи истинско превъплащение на modern life Ледена Кралица, а Даша беше неин модел, който с изящество и професионализъм допринесе за цялото представяне на създадената визия.

 

Можете да се насладите на това истиснки вълнуващо представяне, в последното видео в Instagram профила на Благи.

Нашите фризьори също се качиха на сцената и то, за да получат своите награди за успешно завършена програма на обучение. Тоня Маринова получи и статуетка за отличително създадени визии по време на програмата.

 

Тоня Маринова като Color Expert Junior на Академия Лореал България.

„За мен беше изключително рпиключение да се включа в програмата. Жадна съм за знания и обмен на опит с колеги. На финала на програмата съм вдъхновена, мотивирана и амбицирана да продължавам.“, споделя емоциите си Тони.

Христина Михайлова – Color Expert в Салони MURPHY.

„Изпитвах истинска нужда от такъв тип динамични и зареждащи събития след кратка професионална пауза. Това определено е свеж старт, за който мечтаех от доста време.“, споделя Хриси.

Милена Иванова – Balayage Expert в Салони MURPHY.

„Динамично, завладяващо и запомнящо се са точните думи, с които мога да опиша всичко, което ни се случи през последната година.“, споделя Милена.

Кристиана Русенина – Color Expert в Салони MURPHY.

„Като фризьор от две години, за мен е от изключително значение да надграждам уменията си, а в програмата открих точно това. Всеки ден прекаран с колегите в Color Expert имаше смисъл. Клиентите определено виждаха разлика в работата ми в салона.“, споделя Криси.

„Събитието беше изключително динамично, потапящо във вдъхновяващата фризьорска среда. Не мога да открека и приноса на водещия, който през цялото време се грижеше за настроението на фризьорите, а това беше от огромно значение, понеже някои от тях се качваха на сцена за пъррви път. Най-щастлив бях от това, че виждах усмихнати и удовлетворени лица. Тези на обучаващите се. Личеше си от погледите им – вълнуваха се много. През цялата година водиха съпротива с фризьорското си Аз. Много от нещата бяха изцяло нови за тях, беше им трудно, но нито за миг не се отказаха и аз се гордея с всеки един!“, споделя Марин Хубенов – Мърфи. 

Зад кулисите на грандиозния финал на L’Oreal Pros Transformation.

„Гордея се с всеки специалист от екипа си, защото всички са жадни за развитие и не пропускат нито една възможност. А Блага е част от екипа на MURPHY от 7 години. Проследявам развитието й ежедневно и това да я видя на сцена няма как да не ме развълнува. Днес видях един завършен артист!“, гордее се Мърфи.

Кратко LIVE излъчване пряко от сцената на събитието можете да гледате в нашия Instagram профил. 

 

Share
BulgarianEnglish

Created with ❤️ by Perlstyle Studio