Повече за продуктите

Златният стандарт в грижата за косата – Absolut Repair

Обновената серия SERIEEXPERT Absolut Repair от L’Oreal Professionnel е вече тук. Златният стандарт в професионалната грижа за коса е с нова по-добра формула.

Професионална формула:

Серията за изтощена коса с иновативна формула за възстановяване на порърхността на косъма, без да утежнява косата. Косата е моментално възстановен, мека и блестяща.

Звездни съставки:
  • Златна Киноа
  • Пшеничен протеин

 

За да направи грижата за възстановяване на косата пълна, L’Oreal Professionnel представя нови висококачествени продукти – златна маска, крем за топлинна защита на косата и мултифунционален спрей 10-В-1.

Звездата в серията – златната маска за моментално възстановяване на изтощената коса с лека, гелообразна текстура, прави възстановяването на косата истинско златно изживяване. Следва крем за топлинна обработка преди финалния щрих – златно докосване, което дава на косата всичко от което тя се нуждае със спрея 10-в-1.

За кого е подходяща серията Absolut Repair?

  • суха коса
  • коса без блясък
  • третирана коса
  • изтощена коса

 

Какви продукти включва Absolut Repair?

Шампоан за моментално възстановяване на изтощена коса – иновативна ко-емулсия, която почиства и възстановява косъма, като оставя косата мека и с невероятен блясък. Формулата е лека и не утежнява.

Балсам за моментално възстановяване на изтощена коса- чрез иновативната ко-емулсия формула, косата остава лека и мека, без да се утежнява. Идеално за фини коси.

Звездна маска за моментално възстановяване на изтощена коса – лека, златна, гелообранза текстура. Свеж, ненатрапчив аромат. Маската е подходяща за всеки тип коса. Чрез съставките от ново поколение и иновативната текстура повърхността на косъма е моментално възстановен, като косата остава блестяла и мека. Без златни частици след измиване.

Маска за моментално възстановяване на изтощена коса – богата, плътна кремообразна текстура. Подходяща за нормална до плътна коса. Богатата маска преобразява косата, придава мекота, блясък и възстановава повърхността на косъма. Идеална за плътна коса без блясък. Формула обогатена със златна киноа и пшеничен протеин.

Крем за топлинна защита на косата – идеалният крем за изсушаване, който предпазва косата от увреждане и накъсване при топлинна обработка до 230 градуса. Лесна за оформяне мека и блестяща коса.

Разкрасяващ мултифункционален спрей 10 в 1 – десет действия за грижа, оформяне и защита на косата в 1 продукт. Грижа – подхранва, изглажда, намалява накъсването, дава мекота и не утежнява косата. Оформяне – улеснява разплитането, прави косата лесна за разресване, има анти-фриз ефект. Защита– предпазва косата от увреждане при използване на топлинни уреди и от вредното въздействие на околната среда върху косата.

Може да откриете новата серия Absolut Repair, както и терапията за пълно възстановяване в салони за красота Murphy.

Share
BulgarianEnglish

Created with ❤️ by Perlstyle Studio