Повече за продуктите

Крем-вана, нова маска и още новости от Blond Absolu

Наскоро Ви разказахме за най-новата нощна грижа на Blond Absolu, ако сте пропуснали вижте публикацията тук . Но сега е време и за останалите продукти предназначени специално за грижа за русата коса – очакват Ви още 3 нови допълнения към серията Blond Absolu.

Първото от тях е крем -ваната, която има революционна и супер нежна към косата формула. Тя едновременно почиства и подхранва сухата и чувствителна обезцветена коса от корена до върха. Косата е 51% по-хидратирана и 65% по-мека след BLOND ABSOLU ВАНА CICAEXTREME SHAMPOO-IN-CREAM.

Маска с гел-крем текстура осигурява подхранване на косата и я укрепва в дълбочина. Това е BLOND ABSOLU МАСКА CICAEXTREME с богато съдържание на хиалуронова киселина и масло от еделвайс. Намалява накъсването и заздравява косата като затваря косъма и спира неговото нацепване.

BLOND ABSOLU HUILE CICAEXTREME – за да завършим грижата за русата коса ни е нужен блясък. С маслото за коса Blond Absolu косата е красива и блестяща, а освен това и защитена, защото то има термозащита до 230 градуса и предпазва косата, когато използвате любимите си уреди за коса. Косата е 6 пъти по-блестяща.

А най-специалното допълнение към Blond Absolu може да откриете в нашия салон – очаква Ви терапия с най-новата fusio-dose специално създадена за подхранване и неутрализиране на нежеланите оттенъци в русите коси.

Вече може да откриете новите продукти в нашите салони, а скоро и в нашия онлайн магазин. 

Share
BulgarianEnglish

-20% на колагенова терапия GENOSYS MICRONEEDLING до края на април включително (от 130 лв. на 104 лв). Запази час днес!

Created with ❤️ by Perlstyle Studio