Повече за продуктите

Изкуството На Маникюриста: Интервю С Мартина Неделчева

Маникюрът е онази част от женската визия, която предизвиква впечатление още на първа среща. След посещение в любимия ни салон за красотаелегантно и стилно направеният маникюр върху също така добре поддържаните ни нокти привлича както нашия поглед, така и този на околните. Чрез него жената изразява своята индивидуалност и настроение. Чрез маникюра показваме, че държим на начина, по който изглеждаме, както и че отделяме необходимото време и усилия за това. Няма нужда да наблягаме, че прекрасно направеният маникюр е в състояние да поддържа естрогеновите ни нива през целия ден.

Това е и причината повечето от нас да държим да доверим маникюра си и цялостното поддържане на ноктите си на кадърен и надежден маникюрист, който наистина разбира какво върши и защо го върши по определения начин. Държим срещу нас наистина да има професионалист, който разбира и обича работата си.

Изкуството на маникюриста - маникюрМислим, че ще ти е изключително интересно да се запознаеш отблизо с Мартина Неделчева – професионален маникюрист в салони за красота Murphy, която ще ни разкрие какво е да бъдеш маникюрист, както и какво ще е модерно тази есен в маникюра и към какво трябва да се придържаме, за да имаме красиви и добре изглеждащи нокти. Приятно четене!

***

Здравей, Мартина! Можеш ли да се представиш с няколко думи на читателите на Murphy: на колко години си, от къде си и като какъв човек се определяш?
Казвам се Мартина Неделчева, на 25 години съм, от София. Смятам се за добър и позитивен човек, и много бих искала, ако мога, да го предам на всеки.

Какво те накара да станеш професионална маникюристка? От кога работиш в този бранш?

Правенето на маникюр не е хоби, а професия. Причината да избера тази професия е, защото маникюрът и педикюрът са важен „аксесоар” в нашето ежедневно или официално облекло. Хубавият маникюр кара хората да подават ръка със самочувствие. Харесва ми да дарявам хората с усмивка и да излизат от нашите салони щастливи и доволни. В този бранш работя от десет години, а чисто професионално – от седем.

Кога се присъедини към екипа на Салони За Красота Murphy?
Присъединих се към екипа на Салони За Красота Мърфи с отварянето на най-новия салон от веригата – на площад Гарибалди, в София.

Как се чувстваш като част от подобен екип от професионалисти?
За мен е чест да работя редом с целия професионален екип на салони Мърфи.

Какъв тип лак предлагате в салони за красота Murphy?
Класически и гел лак.

изкуството на маникюриста - маникюрТи имаш ли твои ежедневни грижи за ръцете?
Да, ежедневно използвам хидратиращ крем.

Имайки предвид постоянните външни въздействия, на които ръцете ни се излагат, според теб, какъв е начинът, по който можем да се грижим най-добре за тях?
Редовната грижа с правилните продукти предпазва ръцете и ноктите ни от всички вредни влияния. Винаги можеш да се посъветваш с нас какъв продукт ще е най-подходящ за теб. Не бива да се притесняваш, ние винаги сме готови да помогнем.

Кое е най-важното, което трябва да знаем, що се отнася до правилната грижа за ноктите?
Хигиенните навици са на първо място, и разбира се, съветвам за редовна поддръжка на маникюра и педикюра.

Сподели нещо с нас за есенните тенденции в маникюра. Какво ще е модерно и какво не.
Модните тенденции за сезон есен 2015 разкриват красотата на контраста. Привидно несъвместими материали, форми и цветове са ефектно съчетани, за да изпъкват противоположностите, преплетени в хармония. Подчертаните бадемови форми, отново са на мода.

Имаш ли определен маникюр, който винаги правиш с удоволствие?

Всеки един маникюр го правя с удоволствие, но любим ми е класическият.

изкуството на маникюриста - маникюрСмяташ ли, че има маникюр, който ще си остане класика и винаги ще е модерен?
Да, класическият червен и френски маникюр.

Според теб кой маникюр е най-подходящ за работа и кой за вечерно парти, например?
Изчистеният маникюр е предпочитан за работната среда, а за вечерно парти винаги може да се импровизира.

Има ли някакво правило, когато избираме маникюра си?
Не, всичко зависи от предпочитанията и стила на клиента.

Няколко думи от теб за нашите читатели.

Четете блога и посещавайте Салони За Красота Murphy, защото това е единственият начин, по който можете да се убедите в професионализма и страстта към работата ни. Щом сте в наши ръце, няма как да останете разочаровани.

Share
BulgarianEnglish

Created with ❤️ by Perlstyle Studio