Фризьорство

Пожелай си здрава коса с Kérastase

Изминалата 2016 определено беше много динамична и стресираща година. Ако и косата ви смята така, подарете й грижа от най-висок клас с подаръчните кутии на Kérastase. Kраят на годината е най-подходящото време да се наградите за положените усилия и да започнете новата 2017г. изглеждайки зашеметяващо. А какво по-хубаво от подхранена, прекрасно изглеждаща и здрава коса?

Кутиите на Kérastase са най-доброто, което може да се случи на косата ви. Във всяка една има по два продукта от съответната серия, а най-хубавото е, че има трети продукт като подарък-изненада.

За да се погрижи персонално за всеки тип коса, Kérastase са подготвили 5 достъпни варианта, с които да зарадвате себе си.

Смарагдовата кутия Résistanse включва вана и маска за силно увредена и третирана коса плюс продукт изненада. Разчитайте на Kérastase Résistanse да възстанови и съживи косата ви.

Апетитно розовата кутия Discipline включва вана и маска за коса за дисциплиниране на непокорна коса и трети продукт изненада. Укротете косата си с розовата серия на Kérastase.Подарете перфектният подарък на косата си с подаръчните кутии на Kérastase.

Перлено бялата кутия Densifique е уплътняваща грижа за фини коси. Освен вана и маска, в кутията ще намерите и трети продукт изненада. Подарете си здрава и плътна коса с Kérastase Densifique.

Заслепяващо златната кутия Elixir Ultime съдържа вана и маска, които са подходящи за всякакъв тип коса, като получавате и трети продукт като подарък изненада. Потопете се в 24-каратовото качество на Kérastase Elixir Ultime.

Запазихме най-хубавото за накрая – в луксозната черна кутия ще намерите лимитираната серия Chronologiste. Тя съдържа продукти подходящи за всякакъв тип коса и скалп и, разбира се, трети продукт изненада. Най-луксозната серия на Kérastase чака да попадне в ръцете ви!

Можете да получите повече информация за кутиите на място в салоните ни или да поръчате своята чрез имейл, а ние ще се погрижим да получите луксозните богатства на Kérastase до 48 часа. Кутиите са с ограничено количество.

Share
BulgarianEnglish

Изваяно лице без ботокс и филъри: само до края на юни - ЕЛЕКТРОСТИМУЛАЦИЯ -18% (от 110 лв на 90 лв)

Created with ❤️ by Perlstyle Studio