Козметика

Красота и изящество специално за теб с козметичните процедури с апаратура в салони за красота „MURPHY“

Изваяйте силуета си с Venus Legacy

Близо 90% от жените имат целулит… неприятно, нали? Всички сме пробвали какви ли не методи за справяне с него, но нито един от тях не успява да се пребори с т.нар. „портокалова кожа“.

Най-накрая се намери революционно решение на този проблем. Venus Legacy, обединяваща в три процедури в една, помага за ефективно стопяване на излишните мазнини, намаляване на обиколката и с нея може да се постигне изумителен повдигащ ефект.

Една от многото привърженички на този иновативен метод за борба с целулита, е самата София Вергара. Известната холивудска актриса не се притеснява да публикува снимки в своя Instagram, докато си прави процедура Venus Legacy.

Ние, в салони за красота MURPHY, можем с гордост да заявим, че предоставяме уникалната възможност да усетите сами ефекта от първия медицински апарат за борба с целулита и да видите трайни и реални резултати  още след първите 2-3 процедури.

Благодарение на ултрамодерната технология, апаратът бързо и ефикасно разбива уплътненията, изчиства целулита и повдига ханша или друга проблемна зона. Той работи на принципа на мултиполярна радиочестота, пулсиращи магнитни полета и вакуум. Пулсиращите магнитни полета подсилват регенеративните способности на организма, мултиполярната радиочестота загрява равномерно тъканта отвътре навън, стимулирайки производството на колаген и еластин, а технологията VariPulse™ позволява импулсно всмукване и проникване на енергията в тъканите на дълбочина. Процедурата действа както върху самата кожа, така и върху подкожната тъкан, като по този начин се подобрява тургоеластичността на кожата, т.е. тя се изглажда.

Едно от великолепните преимущества на Venus Legacy е възможността за създаване на програма, специфично пригодена към нуждите на клиента. Точно така, Venus Legacy позволява индивидуална терапия! Ако това не ви мотивира да опитате тази процедура и сами да се убедите в резултатите, значи просто сте от тези 10%, които нямат нужда от нашите услуги.

Hydrafacial – за чиста и здрава кожа!

Със своята иновационна технология за почистване, тази терапия представлява ексфолиране, пилинг, премахване на комедони и черни точки, изглаждане на бръчки и, разбира се, хидратация. Нежно и безболезнено се премахват мъртвите клетки, порите се изчистват в дълбочина и без зачервяване, а антиоксидантите и хиалуроновата киселина защитават и хидратират кожата. Прекрасна процедура, която ще ви накара да се чувствате подмладени и тонизирани.

Висококачествена лазерна епилация

През последните години лазерната епилация набира все повече популярност и това не е случайно. Благодарение на съвременните технологии, вече можете да загърбите неприятните, болезнени и краткотрайни методи за

обезкосмяване. Може да се възползвате от един от най-ефикасните методи за епилация при нас, в салони за красота MURPHY, като освен високо ниво на обслужване, можете да откриете и най-мощния диоден лазерен апарат в страната ни – Elysion, както и да се радвате на ефикасни и надеждни резултати в дългосрочен план.

Share
BulgarianEnglish

Created with ❤️ by Perlstyle Studio