Козметика

Derma OXY – датската тайна за красива кожа

 

Освежете кожата си с процедура кислородна терапия в Салони Murphy.

Как работи DermaOxy?

Оксигениращата терапия използва предимствата на чистия кислород под високо налягане и вакуум, за да въведе ценните субстанции дълбоко в дермата, където те наистина могат да дадат резултат като противодействат на следите от процеса на стареене.
Серумите на DermaOXY съдържат комбинация от активни съставки като Хиалуронова киселина и Ретинол, които хидратират и стимулират клетъчното обновяване.
След вливането на активните съставки се прилага масаж с друг накрайник на кислородния апарат, който впръсква 95% чист кислород. Тази висока концентрация активира компонентите на серума и анти-ейдж ефекта, както и способността на кожата да ги абсорбира. Всички тези етапи на процедурата осигуряват проникване на активните съставки и видими резултати при намаляване на бръчки и финни линии, избистяне на тена, успокояване на кожата и лифтинг само 20 мин. след началото на терапията.

 

Ефектът на кислородната терапия DermaOxy:

– стимулира производството на колаген
– подхранва еластина и повишава еластичността на кожата
– активните съставки се транспортират до дермата, чрез впръскване на кислород под високо налягане
– поддържа и възстановява баланса на кожата, като добавя нов хиалурон
– видими резултати – 20 минути след началото на терапията

 

Професионалните серуми на DermaOxy:

HYALURON serum– С високо съдържание на хиалуронова киселина, натриев хиалуронат, екстракт от водорасли, пептиден комплекс, сквален от маслина, хидролизиран соев протеин, витамини А,С, Е, Q10
Активно свързва и задържа влагата в кожата, намалява всички видове бръчки и фини линии.

SYN serum– пептид SYN-AKE (екстракт от змийска отрова), екстракт от водорасли, хиалуронова киселина, сквален от маслина, SOD-супероксид дисмутаза, витамини A,C,E,Q10. Отпуска мускулите на лицето, което предотвратява образуването на бръчки, незабавно видимо подмладява кожата.


X-LINK serum– спомага за активиране на стволови клетки с голям ефект върху колагеновите влакна. Съдържа кръстосано свързана хиалуронова киселина, лецитин, омега 3,6,9 мастни киселини, витамини А,С,Е,F, B1, B2, K


SCALP serum– съдържа витаминен комплекс за коса, който укрепва и защитава всеки индувидуален корен, за боядисана, похабена и повредена коса, против косопад и пърхот. Съдържа абсинско масло, масло от макадамия, ретинил палмитат, хиалуронова киселина, витамини A, B, C, E, F, K, Omega 3,6,9

 

 

Кислородна терапия в комбинация с дермаролер:

Дермаролер Dermaoxy- ролка със стерилизирани микрохирургучни стоманени игли с дължина на иглата 0,2 мм. Уредът създава леки повърхностни убождания, без да оставя следи от болка или кървене, а да активира клетъчната регенерация и подобри проникването на серуми и кремове. С постоянната употреба- 2,3 пъти седмично, за 5-10 мин. кожата ще се чувстава по-гладка и по-здрава. Благодарение на многобройните микроперфорации, създадени от ролката, серумът ще проникне в кожата до 100 пъти по-добре.

 

Иновативна терапия за скалп:

DermaOxy терапия и продукти за скалп са подходящи за сух и люспест скалп, както и за боядисана, похабена и повредена коса, косопад и оредяване на косата при мъже и жени. Серумът който се използва при кислородната терапия, съдържа витаминен комплекс- вит. А,B,C,E,F,K, omega 3,6,9 мастникиселини и още хиалуронова киселина, натриев хиалуронат, абсинско масло, сквален от маслина, масло от макадамиа и други активни съставки, които придават нов живот на изтощената и повредена коса и скалп.

 

Основен фокус е оптималната комбинация от съставки, които работят заедно с кожата и стимулират естествените й възстановителни и лечебни процеси.
Използваме два хиалуронови компонента: хиалуронова киселина и натриев хиалуронат – и двете са базирани на захарни молекули, което означава, че хиалуроновите компоненти се абсорбират ефективно в кожата.
И серумите, и кремовете съдържат пептиди, които имат специфична функция и силно допринасят за анти-стареещия ефект на продуктите за грижа за кожата dermaOXY.


Продуктите на dermaOXY за кислородната терапия и продуктите за домашна грижа снабдяват кожата с различни витамини. Тези витамини имат различни цели, включително регенерация на клетките, изграждане, повишен приток на кръв, като цяло по-здрава кожата и тен.


Антиоксидантите са защита срещу свободните радикали от слънцето и замърсяването на въздуха, които увреждат здравите клетки и разграждат колагена и еластина.


Доставянето на хидратация чрез професионалните продукти и тези за домашна грижа може да има дълготраен ефект само ако те се транспортират ефективно и се свързват с клетъчната структура. Това се постига чрез хидратиращи свързващи елементи под формата на масла или овлажнители.
Доказано е, че dermaOXY грижата увеличава плътността на кожата и баланса на влага, видими резултати след първата терапия и в продължение на времето след това!

Колко процедури са нужни:

В терапията dermaOXY кислородът се впръсква под високо налягане върху кожата. Това дава нов живот като въвежда в кожата и 90% чист кислород. Резултати се виждат и след първата процедура, но препоръчваме курс от 6 терапии и поддържащи терапии, за да остане кожата ви красива и сияйна.Една терапия продължава около 45 мин.

Как да запазя час?

Може да го направите онлайн резервация или се обадете на:

За бул. България 11 – 0887 428 326

За ул. Граф Игнатиев 3- 0887 427 192

A междувременно открийте Салони Murphy във Facebook Салони Murphy и в Instagram @murphystyle

Share
BulgarianEnglish

-20% на колагенова терапия GENOSYS MICRONEEDLING до края на април включително (от 130 лв. на 104 лв). Запази час днес!

Created with ❤️ by Perlstyle Studio