Козметика

Микронийдлинг: Колагеновият приятел на кожата

Микронийдлинг (Genosys Microneedling) е минимално инвазивна козметична процедура, която се използва за лечение на кожни проблеми, спомагайки производството на колаген. Известна също като колагенова индукционна терапия, процедурата може да помогне значително на тези, които имат белези от акне, мелазма, пигментни петна и т.н. В зависимост от серума, който се използва, microneedling може да има анти ейдж и стягащ ефект.

Най-просто казано, процедурата представлява обработка на кожата с малък уред, който има много фини и къси иглички. Може би сте чували за така популярните напоследък дермаролери – е, това е професионалният вариант на малкото чудо. Но ако вероятността за множество пробождания ви звучи леко зловещо, бъдете спокойни, защото става дума по-скоро за миниатюрни боцкания, които влизат само на няколко милиметра дълбочина.

В общи линии нито боли, нито се усеща особено приятно. А пък и средната продължителност на процедурата е между 20 и 30 минути, така че определено не е „болка за умиране“. Имайте предвид, че челото, линията на косата и челюстта са по-чувствителни от другите области и не е изключено да имате леки зачервявания след това, които ще преминат в рамките на 24 часа.

 

В случай, че кожата ви определено има нужда от малко външна помощ, за да се справи с досадните пъпки, омазняването или пигментните петна, можете да пробвате microneedling в салони за красота Murphy. Медицински козметик ще направи диагностика на кожата и ще ви препоръча най-адекватното лечение според нуждите й.

 

Микронидлинг / microneedling murphystyle процедура 2  Микронидлинг / microneedling murphystyle процедура 3

Как да запазя час?

Може да го направите онлайн резервация в сайта ни или през нашето мобилно приложение чрез три бързи стъпки:

  1. Свали приложението murphystyle (достъпно в Google Play и App store)
  2. Създай профил
  3. Получи достъп до графика (искаш час от сега за след 15 минути? Никакъв проблем!)

A междувременно открийте Салони Murphy във Facebook Салони Murphy и в Instagram @murphystyle

 

 

 

 

 

 

Share
BulgarianEnglish

Изваяно лице без ботокс и филъри: само до края на юни - ЕЛЕКТРОСТИМУЛАЦИЯ -18% (от 110 лв на 90 лв)

Created with ❤️ by Perlstyle Studio