Лайфстайл

Рожден ден MURPHY STYLE – 27 години блестим заедно!

Рожденният ден на MURPHY STYLE – 27 години блестим заедно!

 Този петък, 16.06.2023 г., празнуваме 27-мият рожден ден на MURPHY STYLE!

 

С гордост отбелязваме 27 години предлагане на високо качество и професионално обслужване в индустрията на красотата.

 

27 години murphy style рожден ден

От първият ден, когато отворихме врати, нашият приоритет е да посрещаме всеки един клиент в хармонично и релаксиращо пространство, където да се чувства специален. За тези години постигнахме много и виждаме как растем и се развиваме в съответствие със съвременните тенденции и нуждите на нашите клиенти.

Нашият успех не би бил възможен без подкрепата и доверието на всички вас, нашите прекрасни клиенти и партньори. Вие ни вдъхновявате!

Марин Хубенов Мърфи - murphystyle
Марин Хубенов (Мърфи); Арт-директор на MURPHY STYLE

„Огромна заслуга за всичко това има нашият изключителен екип от професионалисти, които непрестанно преоткриват себе си. Вниманието към детайлите и любезността към нашите клиенти са основополагащи за нашия успех.

Благодарение на вас, нашите салони за красота MURPHY STYLE през годините са се превърна в място, където хората се чувстват повече от обгрижени“, споделя развълнуван Мърфи.

Нашата мисия винаги е била да създаваме моменти на красота и удоволствие за всеки наш клиент. Всяко посещение в нашия салон е повод за специално цялостно изживяване. С радост виждаме усмивките ви след показване на всяка финална визия.

 

Постигнатото надграждаме с неспирното обучение на нашите фризьори, медицински козметици и арт маникюристи в професионални подготовки и семинари, от които те са непрестанна част, за да могат да дават на Вас точно онова, което желате дори и отвъд!

 

приложение murphy style

От скоро можем да Ви пренесем и в онлайн пространството под формата на онлайн резервации, от които Вие вече имате възможност да следите графика на любимите си специалисти и сте максимално улеснени при собственото си планиране на предстоящите процедурите.

 

Всичко това в MURPHY STYLE APР, където освен преглед на изминали посещения и планиране на предстоящи, може да откриете – нашия онлайн магазин MURPHY SHOP, промоционалните ни оферти, както и персонализирани промо кодове. >>> (можете да го изтеглите от тук).

 

  .

 

Без вас нищо от това не би било възможно. Благодарим ви, че избирахте да блестите с MURPHY. Гарантираме ви, че ще продължим да се развиваме и да надграждаме с иновативни решения, за да запазим вашето доверие към бранда.

Именно по този повод Ви каним този петък (16.06.2023 г) в Салон за красота MURPHY STYLE (Център) за да отпразнуваме заедно празника!

Очакват ви много изненади и подаръци, с които да се погрижим за всички ваши сетива в празничния ден на MURPHY STYLE!

За комплиментите към Вас се грижат нашите партньори от Kèrastase, Comfort Zone и CND.

 

    

 

Все още има свободни часове за вашите любими процедури:

Запазете своя час още днес тук и станете част от празника, за да блестим заедно!

 

Последвайте ни:
Instagram: @murphystyle 
Facebook: MURPHY STYLE
Share
BulgarianEnglish

Created with ❤️ by Perlstyle Studio