Седмично вдъхновение

Дори да не можем да видим косата на Бионсе, сме влюбени в нея! Vogue France 2023

Големите моменти в света на красотата обикновено включват цветни, брилянтно изработени визии, както за коса, така и за нокти и грим.

Фактът, че Бионсе е на последната корица на Vogue France е  един от тези най-важни моменти за 2023 г., въпреки че е в черно и бяло и косата й е напълно скрита, просто показва колко силна е тя.

(Изненадани ли сте дори?)

 

Vogue France 2023 - Beyonce - Бионсе - корица - murphystyle

Зашеметяващата снимка на корица е една от многото снимки, направени, за да отпразнуват нейния албум – Renaissance.

Бионсе е в екип с Оливие Рустейн от Balmain, за да преосмислят музикалния шедьовър като мода и те двамата определено не ни разочароват.

Beyonce Oliver Roustering murphystyle vogue france 2023

 

Майсторът на ноктите Йоко Сакакура даде на иконата дълги бадемовидни нокти с хромирано покритие, което допълва блясъка на гигантските кристали върху нейната рокля.

 

И въпреки, че не можем да видим косата й под нейната шапка в стил Marni Senofonte , двамата фризьори – Neal Farinah и Jawara Wauchope – са „виновни“ за нейния бляскав стил.

 

Бионсе - beyonce - vogue-france-2023-murphystyle

 

„Благодаря ви @olivier_rousteing и @balmain , че вдъхнахте живот на РЕНЕСАНСА в модата. Работата по този проект с вас беше вдъхновяваща – благодаря ви, че ми позволихте да празнувам женствените форми, да поемам артистични рискове, да премина отвъд граници да изразявам свободно себе си“, написа Бионсе в описание под публикация в Instagram.

 

Мистерията само добавя към цялостният облик една привлекателност на тази визия. И въпреки, че може да не сме в състояние да си позволим да поддържаме модния усет на Бионсе за цялостен стайлинг (както в облеклото, така и в косата) или да живеем в черно и бяло, то няма съмнение, че тази корица ще намери начини да остави своя отпечатък върху тенденциите за красота за дълго време.

 

Последвайте ни за още модно вдъхновение ❤️

Facebook: Салони Murphy

Instagram: @murphystyle

 

Използвана Галерия: Pinterest, Vogue France

 

 

Share
BulgarianEnglish

Created with ❤️ by Perlstyle Studio