Лайфстайл

Тенденции В Прическите За 2016 – “Happiness” by Intercoiffure Mondial

Intercoiffure Mondial представи на своето грандиозно модно събитие Night of The Stars & Fashion Day 4th Edition, тази есен в Париж най-новата си колекция – “Happiness”, която показва какви ще бъдат тенденциите в прическите за 2016г.

От това, което видяхме с очите си по време на великолепното шоу, можем да твърдим, че в колекцията определено е вложен магически привкус. От Интеркоафюр го описват като чувство на еуфория, радост, удоволствие и смях. Всичко това пресъздадено в колекцията “Happiness”.

Happiness Hairstyle Trend 2016 by IntercoiffureHappiness Hairstyle Trend 2016 by IntercoiffureHappiness by Intercoiffure 2016Колекцията на Интеркоафюр хвърля светлина върху радостта от живота като постига и изразява това чрез 4 модерни тренда в стайлинга: Pure Bliss, Social Butterfly, Inspire и 7th heaven. Като цяло “Happiness” е прогноза за 2016г. и разкрива вариращи форми на щастието, изразени с помощта на модата. Прическите в колекцията са с типичен pop pixie арт стил допълнен от огнени червени нюанси и късо подстригани коси в розово руси отенъци. По този начин колекцията напомня за романтизма, заложен в нея.

Представените четири тренда са източник на въображение за стилистите, за които е известно как да накарат хората да се почувстват щастливи с помощта на отлични и завладяващи прически с перфектно подходящите и подбрани цветове.

Интеркоафюр Мондиал посвещават колекцията си на изкуството да бъдеш щастлив и да преоткриваш радостта чрез провокативен и удивителен външен вид.

  • Happiness by Intercoiffure 2016Happiness by Intercoiffure 2016Happiness by Intercoiffure 2016Pure Bliss е отличителен знак за принцесите на поп-рока: млади и самоуверени и с прически с прекрасни розови нюанси.
  • Social Butterfy – това е street style, акцентиращ върху цветовете на дъгата и късите прически в червено.
  • Inspire, от друга страна, е стилът, който събира в себе си оригиналността на футуристичния чар на косата в цветове тип металик.
  • 7th heaven е последният привкус на романтично пътешествие в модата на 60-те и красивите, изкусителни и секси булчински стилове.

Интеркоафюр Мондиал е световна международна фризьорска организация, която също така, е сред най-иновативните и проспериращи компании в световен мащаб. И друг път сме споменавали, че именно Интеркоафюр прокарват пътя в модата на прическите, затова и не бива да ни учудва дързостта и смелостта в най-новата им колекция “Happiness”. По всичко личи, че през 2016г. ще имаме огромно поле за импровизация и експериментиране в прическите ни, а най-хубавото е, че ще бъдем повече от модерни.

Единственото, което можем да добавим, е че за екипа на салони за красота Murphy ще бъде повече от удоволствие да пресъздаде  моделите от колекцията в реалност или импровизирани варианти, така че да придобиеш екстравагантната и модерна външност, представена от „Happiness“ за 2016г.

Оригинални снимки: Intercoiffure Mondial

Share
BulgarianEnglish

-20% на колагенова терапия GENOSYS MICRONEEDLING до края на април включително (от 130 лв. на 104 лв). Запази час днес!

Created with ❤️ by Perlstyle Studio