Хиалуронова киселина

Овлажнява косата и скалпа. Подхранва и регенерира косата отвътре.

Витамин Е

Естествен антиоксидант, който предпазва от външни агресори и не им позволява да лишат косата и скалпа от жизнеността им. Осигурява еластичност на скалпа и подобрява кръвообращението. Предотвратява увреждане от UV лъчи, замърсяване и свободни радикали регенерация

Абисин

Най-ценният компонент с невероятни регенериращи свойства, който връща на косата нейната жизненост. Възстановява увредените участъци и ревитализира всяка коса.

Опитайте Chronologiste Anti-Aging възстановяващо лечение, което се бори с шест признака на стареене на косата в нашия онлайн магазин –> тук.

Поглезете косата си с уникален, цялостен ритуал за хронолог, който съчетава авангардна технология с луксозни чувствени текстури. Ревитализиращото лечение Chronologiste действа ефективно върху всички типове коса от корени до краища.

Нарекохме този продукт “A masterpiece of formulation…” – Това е първата, ексклузивна, лимитирана anti-age грижа за коса и скалп от Kérastase.

Ревитализиращ серум за интензивна хидратация на скалпа и косата. Тонизира скалпа и му придава усещане за комфорт *.

Серумът прави косата по-хидратирана (до 81%) и по-блестяща, като я предпазва от влага и я поддържа гладка **.
Увеличавайки диаметъра на всеки косъм **, той прави косата по-гъста и по-пълна.

Universel серумът е създаден с помощта на биомиметична капсулираща технология, която ви позволява да използвате напълно ценните свойства на хиалуроновата киселина, молекулата на Abyssin и витамин Е.

Благодарение на разпознаваемия фин аромат на Chronologiste с нотки на чаена роза, светло дърво и мускус, Universel серумът за коса потапя в луксозно чувствено изживяване .

* Тестване на потребителите.
** Инструментален тест 24 часа след прилагането на серума.