Повече за продуктите

Любимото масло за коса на милиони- сега в юбилейна опаковка

Страстно червено…
в съчетание с блестящо злато…
Новото лимитирано издание Elixir Ultime Rouge Glitter е тук в чест на 10 годишнината от създаването на емблематичното олио на Kérastase – Elixir Ultime!

Емблематичната серия Elixir Ultime дава интензивно подхранване, дълготрайни блясък и аромат, а продуктите от нея са с леки формули, които не утежняват косата. За резултатите допринасят масло от камелия, за интензивен блясък и ценно масло от марула, за нежно подхранване на косата. Цветето камелия е познато със свойството си да придава интензивен блясък на косата. Деликатното му ухание позволява разкриването на неустоимия аромат на Elixir Ultime.

Маслото от марула, наричано още „суперолио“ е известно от векове с качествата си да разкрасява кожата и косата. Серията дава чувствено изживяване, за което допринася наслояването на три различни аромата. Всеки един от продуктите допринася с различен аромат за създаването на индивидуалния почерк на вашата коса. Elixir Ultime  е истинска „Капка злато“, а резултатите са блестяща коса и ослепителна красота.

 

Share
BulgarianEnglish

Created with ❤️ by Perlstyle Studio