Повече за продуктите

Kerastase GENESIS – нова серия против косопад

НИКОГА НЕ СЕ
СТРАХУВАЙТЕ ОТ ПАДАНЕ

ЗАПАЗЕТЕ КОСАТА СИ

Работа, забавление, всичко това отначало, повторение. Пристрастявате се към ритъма, опиянени от вълнението. Кипите от енергия, докато стресът започне да се отразява на косата ви. Забързаният ритъм, в комбинация с факторите на околната среда и хормоналните промени, започват да оказват видимо въздействие върху косата. Започвате да намирате голямо количество паднала коса върху дрехите си, на четката си за коса, под душа…навсякъде, където сте.

ГРИЖА ПРОТИВ КОСОПАД ЗА НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ

Днес, едно от най-често срещаните притеснения, свързани с косата сред младите жени, не е нито увреждането, нито загубата на блясък и хидратация. Това е косопадът, когато младите жени търсят решение на този проблем, откриват много медицински продукти, основно предназначени за мъже. Липсва грижа против косопада, създадена специално за тях, която обединява в едно красота и ефикасност. Досега. Kérastase се заема с решението на този проблем.

Това, за което младите жени мечтаят, е ефикасна грижа за красива коса – приятна текстура и аромат, всичко онова, което очакват от продуктите за грижа за коса, но и действие против косoпада. Те искат грижа против косопад, която е луксозна, изтънчена, подкрепена от науката. Kérastasе се вслушва в желанията на жените и отговаря по модерен начин на една съвременна нужда.

ЗАЩО ПАДА КОСАТА?

KÉRASTASE ОТКРИВА ДВЕТЕ ПРИЧИНИ ЗА КОСОПАД ПРИ ЖЕНИТЕ

Или корените са отслабнали отвътре и не успяват да задържат косата, или косата се накъсва по дължините под влиянието на външни фактори и начин на живот. И двата процеса са причина за загубата на коса, както и я девитализират цялостно.

GENESIS ПЪРВОТО ДВОЙНО ДЕЙСТВИЕ ПРОТИВ КОСОПАД ОТ KÉRASTASE

ЗА ОТСЛАБЕНА КОСА, СКЛОННА КЪМ КОСОПАД

Genesis предлага иновативна грижа против косопад без компромис по отношение на чувственото изживяване в салона. Новата серия на Kérastase комбинира мощни съставки в луксозна формула, която действа против косопад, причинен както от накъсване по дължините, така и в следствие на отслабване от корените. С помощта на фризьори, нутриционисти и дерматолози, Kérastase създаде нов протокол в салона и програма за грижа вкъщи, които намаляват косопада моментално и дълготрайно при продължителна употреба. Освобождаване от негативните норми и създаване на решение, което е ефикасно и приятно. Както всички ритуали на Kérastase, грижата Genesis е изтънчена – момент за самите нас, който дава повече сила за косата и ни кара да се чувстваме по-красиви. Косата е блестяща и впечатляваща.

НОВО ПОКОЛЕНИЕ ПРОДУКТИ СРЕЩУ КОСОПАД С НЕВЕРОЯТЕН АРОМАТ

Genesis предлага решение за съвременната жена, която търси чувствен ритуал за косата си. Серията Genesis е точно това, което очаквате от опита си с Kérastase — луксозни консистенции, богата текстура, освежаващи аромати — добавената полза от съставките срещу косопад.

Знаковият аромат на серията е неразделна част от всеки ритуал грижа за косата на Kérastase. При Genesis, той е свеж и активно променящ се, вдъхновен от модерните аромати. Цитрусовият плод бергамот, узрял на слънце, в съчетание с ароматни билки и флорални нотки, е вдъхновяваща наслада за сетивата. Изпълнен с младост и позитивизъм, Genesis олицетворява модерния дух.

Новата серия Genesis може да намерите в Салони Murphy.

 

Share
BulgarianEnglish

-20% на колагенова терапия GENOSYS MICRONEEDLING до края на април включително (от 130 лв. на 104 лв). Запази час днес!

Created with ❤️ by Perlstyle Studio