Козметика

Ади: При HydraFacial резултатите са незабавни

Убедена е Ади- козметик в салон Murphy на бул. България от самото му отваряне –  почти 9 години.
Адриана

Ади е изключително фина, чаровна и позитивно настроена. Вярвате или не, тя е завършила техникум по керамика и стъкло, със специалност декорация. Занимава се с фотография и изкуство допреди 16 години, когато става козметик.

 

Коя е козметичната процедура, която правиш с най-голямо удоволствие?

Харесвам масажа на лице. Там, също като при масажа на тялото, целта е раздвижване на телесните течности – притокът на кръв се увеличава, лимфата се раздвижва, а това подхранва в дълбочина младите клетки.

Човек, който обича масажа, е в хармония с вътрешното си „Аз“. По време на масажа се случва една позитивна обмяна на енергии между хората.

 

Коя е процедурата, при която резултатът е най-осезаем за клиентите?

Безпорно това е HydraFacial, защото резултатите се виждат още на следващия ден – кожата се усеща нежна и гладка като порцелан, с моментален блясък.

 

Ади, ти си от професионалистите в Murphy, които имат дългогодишни и ревностни клиенти. Как успяваш да запазиш този интерес освен с професионализма си, разбира се?

Много е важна добрата комуникация. Понякога ,тръгвайки си, клиентите ми казват: „Благодаря ти, че си поговорихме“. Изграждаме лично доверие, нещо като химична реакция се установява между нас, и това е нещото, което връща клиента отново. Чувството за хумор също ми помага, особено за по-дискомфортните процедури като кола маската, например.

 

Какво е усещането да работиш в салон Murphy?

Ние сме семейство. Прекарваме много часове заедно и това ни харесва. Екипът се сработи още в началото много добре, а и Мърфи е прекрасен човек. Около хубавите хора се обединяват и други хубави хора. Чуваме се, помагаме си, просто сме си близки.

 

Като козметик, който е пътувал по света, смяташ ли, че българката е поддържана жена?

Да, определено и категорично. Имам преки наблюдения от години. Дори дамите с по-малки възможности намират начин да се погрижат за себе си.

Друго също трябва да се отбележи. В България има много красиви жени. Често, дори само докато си вървя по улицата, успявам да се възхитя на някоя красавица, която ми грабва погледа. Но е важно и да потърсиш красивото, за да го видиш. Казват, че българските мъже са пренаситени от женска красота и затова толкова дълго избират. Съгласна съм, в сравнение с другите нации имаме наистина много красиви жени.

 

Каква е Ади извън салона?

Преди се занимавах с фотография, но времето не стига за това и сега повече обичам да рисувам. Обичам също да пътувам. Любимата ми дестинация е Изтока. Февруари месец планирам пътуване до Малайзия, Индонезия и Сингапур. Искам да отида в Япония, а също и в Камбоджа. През лятото смятам да посетя Монголия.

Също така се интересувам и от определени духовни практики и доста чета. Предпочитам Молдашев като автор.

 

Мислиш ли, се енергийните вибрации оказват влияние върху външността?

Да, убедена съм. И в цялостния процес на общуване оказват влияние.

Share
BulgarianEnglish

ПОДАРЪК ароматен дифузер от Kérastase към всеки два продукта *до изчерпване на количествата

Created with ❤️ by Perlstyle Studio