Козметика

Трайно избелване с Gernetic

Имате тъмни петна по лицето? Естествени лунички или пигментация в следствие на бременност? Сега  е точното време от годината, в което да опитате иновативната процедура за трайно избелване с натуралните продукти на френската козметична марка Gernetic.

За какъв тип кожа е подходяща избелващата процедура Gernetic?

Процедурата се препоръчва за кожа, при която се наблюдава свръхпроизводство на меланин, било то предизвикано от слънцето или друг кожен проблем. Процедурите повлияват успешно тъмни петна от всякакъв тип – локализирани, тип лунички или цели петна, появили се в резултат от бременност или хормонално лечение.

 

Какво представлява процедурата по избелване Gernetic?

Процедура по избелване с продукти Gernetic включва почистване на лице с тоник и тоалетно мляко. След което се прави специален пилинг, щадящ кожата. Пилингът се нанася с масаж на лицето и се отмива. Съставът му е базиран на натурални съставки и при него мъртвите клетки се отстраняват съвсем безболезнено и безвредно. Масажът прави процедурата дори приятна като усещане.

избелваща маска за лице

Следва нанасяне на избелващата маска  за лице Peel off, която прилепва за лицето като втора кожа. Тази маска се нарича „филм маска”, тъй като формира гел, когато се нанесе. След което се оставя да изсъхне за около 10минути.

След като Peel off маската се отлепи върху лицето се нанася предпазващ крем Gernetic със UV фактор за предпазване от слънчевите лъчи.

 

Запознайте се с продуктите на Gernetic

Gernetic са ново поколение продукти, базирани на eстествени, силно концентрирани съставки с бързо избелващо действие.

 

Избелващата маска Peel off Eclaircissant e иновативен продукт, който съдържа естествени желирани агенти от морски произход.

 

Съставът е фикоколоиден комплекс, базиран на алгинати, които придава естествена пластичност с възстановяващи и овлажняващи свойства.

 

Био избелващ комплекс, който съдържа черница, корен от Scutellaria (шлемник) и гроздов сок. Продуктът действа избелващо с потискане на синтеза на меланин. Съставът е богат на:

  •  арбутин, избелващ агент, който спира синтеза на меланин
  • алфа- хидрокси киселини, те произлизат от плодове или мляко и ексфолират и съживяват кожата.
  • флавоноиди с растителен произход с антиоксидантно действие и други съставки.

 

маска за лице, избелване

Маската Peel off снабдява с активни съставки кожата и позволява проникването на другите продукти, използвани при терапията Gernetic.

 

Депигментиращият подход е оптимизиран чрез силно анти –тирозиназа действие, кожата изглежда по-сияйна и блестяща, със забележимо намаляване на синтеза меланин. Резултатът е постигане на равномерен тен на кожата и депигментация на тъмните петна по лицето.

 

Дълготрайност решаване на проблема с тъмните петна

 

За трайно избелване се препоръчват минимум 6 процедури – по една процедура седмично.

 

Ако кожният проблем е по-сериозен, броят на процедурите ще е по-голям. По време на терапията е задължително използването на продукти на Gernetic за домашна грижа – концентрат и избелващ крем. Необходимо е ползване на крем със слънцезащитен фактор за осигуряване на траен резултат.

 

избелване на лице, маска

 

Терапията изсветлява тена на лицето с два или повече тона.

Запишете час за избелваща процедура ТУК

 

 

 

Share
BulgarianEnglish

Изваяно лице без ботокс и филъри: само до края на юни - ЕЛЕКТРОСТИМУЛАЦИЯ -18% (от 110 лв на 90 лв)

Created with ❤️ by Perlstyle Studio