Козметика

Чудите се как да зарадвате любимата дама за Свети Валентин? Ние ще ви дадем идеи!

Свети Валентин е време, около което всеки малко или много става романтичен – било то относно любимите си или към самия себе си. Сега е идеалното време да подарите на любим човек или да резервирате любимата си процедура със специалните ни отстъпки. Вижте нашите предложения за седмицата на влюбените!

 

Пре-пилинг терапия 4ever

Механичната ексфолиация под формата на сфери постига ефективно дермабразио. Неутрализиращият активатор има мощен антиоксидантен ефект. А въглерод-салициловата Peel-off маската има бактериостатично и противовъзпалително действие. Абсорбира замърсяванията по кожата, елиминира излишния себум, оставя кожата гладка, нежна и блестяща. Сега можете да я подарите на своята любима или на себе си на специална цена. Може да прочетете повече за терапията ТУК.

 

Кислородна мезотерапия – Intraceuticals/Derma Oxy

Предимството на неинвазивната  кислородна мезотерапия е неизвазивният характер на процедурата. Представлява интрадермално проникване с кислородна струя под налягане и хидратиране с 95 % чиста хиалуронова киселина и мултивитаминен комплекс. Сега е и с нова цена за седмицата на влюбените.

Ламиниране на мигли

Тази процедура придава красива извита форма на миглите, като те стават по-плътни, гладки и блестящи. При ламинирането може да се използва и пигмент, чрез който да се подчертаят още повече и да се придаде обем. Спестете си време от ежедневния грим и си подарете един още по-красив поглед!

 

*Отстъпките важат от 14.02.22 година, до 18.02.22 година!

Заблести с Мърфи!  

Share
BulgarianEnglish

Created with ❤️ by Perlstyle Studio