Фризьорство

Звездни стайлинги за празниците

След като вече сте приключили с пазаруването на коледни подаръци е време да помислите и за коледната си визия. Ние ще ви помогнем с избора на стайлинг, като ви споделим нашето вдъхновение за тази Коледа. След втора година, в която повечето от нас работят дистанционно и срещите ни преминават в онлайн платформите, е време да оставим бързите кокчета и небрежни опашки настрана. Ето къде можем да се намесим ние и да ви помогнем с избора на празничната ви визия.

Истината е, че вдъхновение никога не липсва, дори и във време, в което събитията останаха на заден план. Модните тенденции не спират да подсказват към какво да се насочим и за щастие сте попаднали на точното място. Ще откриете небрежни вълни, кокове, аксесоари за коса и блясък, много блясък. След появата на French Gloss, той е неизменна част от нашата визия. Истината е, че все по-голяма част от жените залагат на семпли стайлинги с много движение. Цени се здравата и бляскава коса, а като стайлинг най-често можем да видим вълните във всеки един техен вариант – обемни и гламурни, ситни афро къдрици, естествени beach waves.

French Gloss
1. French Gloss

French gloss е нова професионална цялостна концепция за всеки цвят коса, представена от loreal Professionnel Paris. Или иначе казано – бляскав завършек, за който си мечтае всяка жена.

2. Опашки
2. Опашки

Опашките винаги ще бъдат на мода. Този път обаче, независимо дали ниски или високи, са на вълни. По-нежни и женствени от всякога. За по-смелите дами, аксесоарите са прекрасен начин да допълните визията си.

3. Цветна експлозия

Ако имате желание за глобална трансформация, не сте единствените. Тази година беше годината на цветните експлозии. Имате още съвсем малко време да вземете рещение, какво чакате?

4. Вълни

Вълните са стайлинга, на който жените залагат през този сезон и който е изключително подходящ за коледните празници. Независимо дали оформени със сешоар или маша, могат да се постигнат най-различни резултати спрямо желанието на дамата – с обем и естествен завършек, гламурни холивудски вълни или афро къдрици.

5. Нежни и женствени визии

Ако не можете да изберете дали искате изцяло прибрана или пусната коса, то тези стайлинги са идеалната алтернатива за вас. А ако искате и да разнообразите,  преплитането на аксесоари винаги е добра идея.

А за дамите, които истински обичат блясъка, просто бъдете смели! Облечете любимата си рокля и просто заблестете!

Share
BulgarianEnglish

-15% на L'OREAL SERIE EXPERT продукти за коса до 29.02.24 включително *сумата се изчислява на място

Created with ❤️ by Perlstyle Studio