Фризьорство

TREND ALERT – French Balayage Shadow

Shadow roots или French Balayage Shadow e най-новата услуга, която прибавяме в менюто си. Тенденцията със сянка в корените и плавно преливане по светлите дължини е най-актуалната визия за пролет/лято 2022 година.

 

Това е елегантен начин да се добави нов нюанс на иначе естественото израстване на корена. Постига се, когато фризьорът акцентира в корена с близък до вашия естествен цвят, а по дължините чрез техника плавно се прелива, за да се постигне French Balayage, a финалния резултат да бъде – French Balayage Shadow!

Благовеста Захариева, топ фризьор в Салони Murphy, е влюбена в този тренд. Според нея финия контраст между естествен корен и плавно преливане в мечтано русо е идеалния начин да подарим на косата си пролетно озаряване.

Марин Хубенов – Мърфи, Арт директор на MurphyStyle, добавя към тази услуга грижа Chroma Absolu. Като човек с толкова дългогодишен опит, смята че освен професионализъм и прецизност, при услугата French Balayage Shadow, трябва да обърнем особено внимание и на грижата. Chroma Absolu е най-новата звездна серия в семейството на Kerastase. Тя фокусира действието си върху боядисаните коси, за да премахне риска от увреждане. Персонализираната грижа, която се грижи за косата от вътрешността на косъма е с изтънчен аромат и отговаря на жизнеността и свободата на изразителния цвят. За нас на първо място винаги ще бъде здравата коса. А щом е здрава, тя винаги ще бъде и красива.

 

Очакваме ви, за да блестим заедно! ❤

 

Вече можете да си запишете своя час през сайта И нашето приложение! Не пропускайте да го направите ТУК.

 

 

Share
BulgarianEnglish

ПОДАРЪК ароматен дифузер от Kérastase към всеки два продукта *до изчерпване на количествата

Created with ❤️ by Perlstyle Studio