Нашата нова визия.

Какво подобрихме?

В салони за красота MURPHY винаги се стремим да ви представим една нова ера не само що се отнася до крайния резултат, но преди всичко до диагностиката. Именно чрез нея достигаме точно до това, което искат нашите клиенти. В асортимента ни от услуги ще видите 3D Визажизъм и консултация с медицински козметик, що се отнася до грижа за кожата на лицето и тялото. Професионалната разлика тук се изразява в експертната консултация и постигането на желаната визия, която кара клиентите ни да блестят и след излизането им от салона.
Продуктите и уредите, с които работим са емблематични за нашата сфера, а визиите които постигаме са сред нестихващите световни тенденции. Следим иновациите в апаратите и продуктите, които използваме, защото всичко, за което нашите клиенти мечтаят е от значение за нас.
Марин Хубенов – Мърфи, Арт Директор и собственик на MurphyStyle, е сред обучаващите на Академия Л‘Ореал България и винаги е част от премиерите на световните забележителни иновации в продуктите за коса. А след това всички тези знания, опит и практически идеи ги предава и на нас - своя екип. Заедно пък ги адаптираме спрямо вас – нашите клиенти. Защото вярваме, че обслужването на нашите клиенти е много повече от изпълнение на услуги и процедури.

Пространството, което ни дават високите тавани и естествените земни тонове и материали определено говорят за френски стил. Избрахме него като трансформация за салона, понеже интериорните детайли са светли, деликатни и приканват да се отпуснете и релаксирате сред нежно бежово, сиво и прокрадващо се златно. Всичко това, благодарение на вашите асоциации със салона, които винаги са били „елегантност “ и „уют“.
Френският дизайн е точно толкова свързан с интериора, колко и с начина на живот в самото помещение, и за него казват, че винаги е добре премислен спрямо използването. В него има доста кътчета за почивка и релакс, каквито ще откриете и в салона. Смятаме, че постигнахме хармония от работни места и красиви винтидж елементи, които да допринесат за създаването на една истински стилна и непринудена обстановка.

Обновената фризьорска част в салона приветства клиентите ни в една модерна обстановка и творчески уют. На територията на салона ще откриете 10 фризьорски работни места, 1 от които е специално отредено за мъжете. Високите огледала позволяват да видите новата си визия от всички ъгли. Още с прекрачването на основната фризьорска част ще видите един от най-големите Color Bar-ове, който събира в себе си всеки възможен цвят и нюанс на така обичаните от вас Majirel, Inoa, Dia Light и Luo Color.
Стайлинг уредите, които нашите фризьори използват са сред най-новите модели, максимално щадящи косата и придаващи изключителен блясък.
В основната част на салона ще откриете Марин Хубенов – Мърфи и Блага, а в двете обособени фризьорски кътчета и останалите ни професионалисти.

С прекрачването на прага на обновената Murphy Aesthetics зона ще видите две козметични студиа, които са изцяло оборудвани, с цел да изваят формата на тялото ви, да премахнат нежеланото окосмяване, да накарат кожата на лицето ви да сияе. Всичко това се извършва от медицинските ни козметици, които са квалифицирани да извършват всички тези процедури в невероятно релаксиращата атмосфера.
Сред процедурите и апаратите, с които работят ще откриете – Venus Legacy, Intraceuticals, Hydrafacial, Електростимулация, Лазерна епилация, Химичен пилинг, Мезотерапия на скалп.
Що се отнася до нашите маникюристи – те ще се погрижат както за перфектно изпипания маникюр, така и за грижата за кожата на ръцете, която е от изключително значение за тях. Деликатно ще оформят ноктите ви и ще подходят с внимание към всеки детайл за постигането и на най-смелата ви nail art декорация.

Заблести с Мърфи

ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Оставете ни съобщение с всеки въпрос относно възможностите ни за франчайзинг и ние ще се свържем с вас възможно най -скоро.

    BulgarianEnglish

    Created with ❤️ by Perlstyle Studio