На гости ни беше...

Запознайте се с екипа на Салони MURPHY: Венцислава

Ще видите Венцислава Борисова, спокойно разговаряща и изцяло потънала в творчески процес и креативност в Салони Murphy Граф Игнатиев. Тя може да ви преобрази с любовта си към цветовете. Продължавайте да четете и ще разберете, още за нейните скрити таланти.

Как се чувстваш като част от екипа на Салони MURPHY в часовете прекарани в творчески процес?

Винаги когато съм в творчески процес се чувствам заредена. Обичам всичките емоции създадени от екипа: било то от творческата суматоха или от красивите моменти с клиентите и техните красиви усмивки, когато видят финалният резултат. Харесва ми да съм част от екипа: в него аз се чувствам постоянно мотивирана да ни вкарат в новостите и тенденциите. Бягството от рутината е неизменна част от моето ежедневие в екипа на Салони Murphy, тъй като всекидневно получавам нови творчески предизвикателства, които с нетърпение искам да премина.

Ти си фризьор с дълъг опит, защо въпреки това продължаваш да посещаваш обучения?

Обученията надграждат знанията ни, а нужда от нови такива, винаги има. Именно по тази причина за мен е важно те да бъдат част от професионалното ми израстване. Във фризьорството имаме възможност да сме много креативни и да развиваме потенциала си, но понякога ни трябва посока – чрез обученията ние я получаваме. От нас зависи, дали ще съумеем да я развием в правилната посока.

Както знаем, по време на обучение, вие постигате Total Looks. Коя част от цялостната визия обаче постигаш с най-голяма страст?

Цялостния процес по преобразяване е комплексна дейност. Без която и да е част, не се получава финалният, красив резултат. Има обаче едно конкретно нещо, което е най-близко до мен – създаването на цветове. Чрез тях аз се чувствам най-удовлетворена от творческия процес. Процес на промяна, през които минава всеки един клиент (особено, когато е по-радикално, като от брюнетка до блондинка) и неговото искрено щастие, когато види крайния щрих.

Кой е любимият ти момент от прекараните дни в Академия L’ Oreal?

През дните ни прекарани в L’ Oreal ни разкриват най – красивите модерни визии, които са в тенденциите за тази 2022 година и следващата 2023 година. Един от моите фаворити е техниката Face Framing, защото е малка промяна, но прекрасно показва индивидуалността на всеки отделен клиент.

Успя ли вече да предложиш визиите и новите тенденции на клиентите в салона?

Да, връщайки се вдъхновена и ентусиазирана аз успявам да покажа и на своите клиенти, колко подходяща би била новата промяна за тях. Тенденциите не са на всяка цена и във всеки случаи, но дори и частично приложени те променят мирогледа на всеки отделен клиент – така, че накрая да си каже “тръгнах си от Салони Murphy с усмивка”, удовлетворен, от крайния резултат и готов да се върне отново за да творим заедно.

Какъв съвет би дала на фризьорите, които искат да се развиват?

В нашата професия, ако искаш да си добър, то значи, че трябва да следваш новостите, да се ангажираш и мотивираш постоянно. Професията е изкуство, с което може да разкриеш душата си. Именно поради тази причина аз постоянно следя новите тенденции и се опитвам да ги прилагам в ежедневието върху своите клиенти.

А на своите клиенти, които в момента обмислят промяна?

На всеки разказвам историята ми и първото нещо което казвам е: Аз съм късметлийка.
Късметлийка съм, че попаднах на тези добри хора, които ми дадоха всички знания и умения, късметлийка съм , защото работя в салон ,какъвто съм си представяла в мечтите си. Разпределението на работните места, голямото пространство ми дават свобода и спокойствие.
Късметлийка съм, защото клиентите ми са най – прекрасните същества. Обградена съм от позитивна енергия и топло отношение , което ми дава спокойствие и радост, за да съм пълноценна и да дам всичко от себе си! Старая се и се надявам, че тази позитивна енергия е пренесена и към всеки отделен клиент, с когото работя. За мен професията е не просто “професия”, а призвание, което обожавам да извършвам.

Може да последвате Вени в👉 Instagram, за да следите блестящите визии, които продължава да създава! ✨

A междувременно открийте Салони Murphy във Facebook Салони Murphy и в Instagram @murphystyle

Share
BulgarianEnglish

Само през МАРТ❤: при покупка на 2 продукта ПОДАРЪК - шикозна ФИБА ✨

Created with ❤️ by Perlstyle Studio