Салони за Красота MURPHY ще ти помогнат да изглеждаш страхотно всеки ден, през всеки сезон и за всякакъв повод. Чрез висококвалифицирания ни екип ще постигнеш визията, за която си мечтала. Най-иновативните уреди за лице и тяло, модерни техники, висококачесвени продукти – довери се на дългогодишния опит на екипа на салони за красота MURPHY.

Прически, плитки, боядисване, подстригване, лазерна епилация с най-модерния лазерен апарат, Intraceuticals, Hydrafacial 2.0, Venus Legacy, мезотерапия, микронидълинг, кислородна терапия, пилинг за лице, маникюр, педикюр, микропигментация и микроблейдинг за мигли и още толкова начини да станете красиви. Заповядайте в салони за красота MURPHY.

Фризьорски Услуги

  • С близо 25 годишен опит в света на фризьорството, екипът на Салони Murphy може да направи чудеса с вашата коса. За да бъдеш добър фризьор е важно да се учиш и да се развиваш ежедневно, за това нашият екип държи да е на световно ниво и регулярно посещава различни обучения. В Салони Muprhy работим с най-модерните техники, защото за красивата прическа е важна дори каква ножица и техника се използват. Ние подхождаме индивидуално към косата на всеки клиент. Използваната козметика в салона е Kerastase.
  • При нас консултацията е БЕЗПЛАТНА и винаги може да дойдете на място, за да Ви направим диагностика на косата и скалпа и да Ви препоръчаме най-добрите продукти за вашите нужди.

 

Маникюр/Педикюр

  • В Салони за красота Murphy може да се насладите на цялостно СПА изживяване, освен за вашата коса, маникюристите в нашия екип ще се погрижат за здравето и красотата на вашия маникюр и педикюр, като работим само с водещ клас продукти на пазара.

 

Процедури за Лице

  • За високо самочувствие и перфектна кожа, в Салони за красота Murphy може да се доверите на висококвалифицираните ни медицински козметици, които ще се погрижат за кожата на вашето лице с най-модерното оборудване. HYDRAFACIAl 2.0, класическо почистване, микродермоабразио, мезотерапия, микронидълинг, химически пилинг, са само част от процедурите, с които може да съживите кожата на лицето си. А вече и най-модерната, звездна терапия – Intraceuticals. Най-новата процедура в салоните ни е микроблейдинг и микропигментация на вежди.

 

Процедури за Тяло

  • В Салони за красота Murphy може да откриете едни от най-иновативните апаратни процедури за тяло, най-добрият апарат при целулит – Venus Legacy може да имате мечтаното тяло лесно и бързо, сега може да се възпозлвате от 50% намаление на пакети. В салони Murphy има още иновативен диоден лазер Primelase, който е подходящ за всеки тип кожа и може да се използва дори през лятото. Той работи на александритна дължина на вълната, на диодна и на смесена, като по този начин обхваща най-голям диапазон от фототипове кожа и косми. С практичните промо пакети може да се възползвате от 10 процедури с 40% намаление. Идеалното място за релакс е масажното ни студио, в което може да пробвате над 10 вида масаж направен от кинезитерапевт.

Created with ❤️ by Perlstyle Studio