Venus Legacy

Радиочестотния лифтинг за лице Venus оформя и скуптурира лицето, забавя признаците на стареене, витализира кожата на лицетo, шията и деколтето, изглажда фините линии и намалява бръчките.

Услугите се предлагат само
в салона на ул. Граф Игнатиев 3

Ценоразпис

Лице, Шия, Деколте 300лв.

75 мин.

Лице и Шия 200лв.

50 мин.

Околоочен контур 50лв.

20 мин.

Лице 150лв.

30 мин.

 

RED CARPET FACIAL 450лв.

Venus Legacy, Hydrafacial + Intraceuticals

Нова цена - 300лв.

Заявка за консултация

Ние ще се свържем с вас за потвърждение.

  Venus Legacy

  Радиочестотния лифтинг за лице Venus оформя и скуптурира лицето, забавя признаците на стареене, витализира кожата на лицетo, шията и деколтето, изглажда фините линии и намалява бръчките.

  Venus Legacy се предлага само в салона на ул. Граф Игнатиев 3

  Надя

  Медицински специалист

  Силвия

  Медицински специалист

  Често задавани въпроси

  Тук можете да намерите отговори на често задавани въпроси. Ако не можете да намерите отговора, не се колебайте да се свържете с нас по имейл или телефон.

  Процедурата е неинвазивна, кислородна терапия, която цели максимално подобряване на цялостната хидратация на кожата на лицето. Има терапии с различен ефект, спрямо нуждите на всяка кожа, като той е видим още след първата процедура. Нашите специалисти препоръчват тази терапия за суха и дехидратирана кожа, неравен тен, изглаждане на фините линии и проблемна кожа.

  Hydrafacial е козметична апаратна процедура и предимствата й са много. С тази процедура не само почиствате лицето си, но и го хидратирате и подхранвате. Кожата след процедурата е сияйна и минимално травматизирана.

  Най-голямото предимство на тази процедура е, че след завършването й има минимално зачервяване, което обикновено отминава в рамките на 15 до 30 минути, в зависимост от толерантността на кожата. Резултатите са видими веднага, но за да бъдат дълготрайни препоръчваме курс от процедури.

  Нашите медицински козметици препоръчват програма от комбинирани процедури, за постигане на максимално добър резултат. В зависимост от индивидуалния случай, най-често се използват радиочестотен лифтинг с Venus Legacy, в комбинация с мезотерапия или микронидлинг в конкретна зона.

  BulgarianEnglish

  ПОДАРЪК ароматен дифузер от Kérastase към всеки два продукта *до изчерпване на количествата

  Created with ❤️ by Perlstyle Studio