Процедури за лице

За високо самочувствие и перфектна кожа, в Салони за красота Murphy може да се доверите на висококвалифицираните ни медицински козметици, които ще се погрижат за кожата на вашето лице с най-модерното оборудване. HYDRAFACIAl 2.0, класическо почистване, химически пилинг, микродермоабразио, мезотерапия, микронидълинг, кислородна терапия с модерния датски апарат Derma Oxy, са само част от процедурите, с които може да съживите кожата на лицето си.

Мини инвазивни процедури
Микродермабразио, Hydrafacial
Намалява и изглажда бръчките
Комбинация от киселини
Микроблейдинг, вежди

Безплатна консултация с медицински козметик. Направете първата крачка към изготвяне на персонален план за красива кожа.

Заявка за консултация

Ние ще се свържем с вас за потвърждение.

  НОВО! Запознайте се с най-модерната, звездна терапия – Intraceuticals, безиглена мезотерапия.

  Надя

  Медицински специалист

  Силвия

  Медицински специалист

  Често задавани въпроси

  Тук можете да намерите отговори на често задавани въпроси. Ако не можете да намерите отговора, не се колебайте да се свържете с нас по имейл или телефон.

  Процедурата е неинвазивна, кислородна терапия, която цели максимално подобряване на цялостната хидратация на кожата на лицето. Има терапии с различен ефект, спрямо нуждите на всяка кожа, като той е видим още след първата процедура. Нашите специалисти препоръчват тази терапия за суха и дехидратирана кожа, неравен тен, изглаждане на фините линии и проблемна кожа.

  Hydrafacial е козметична апаратна процедура и предимствата й са много. С тази процедура не само почиствате лицето си, но и го хидратирате и подхранвате. Кожата след процедурата е сияйна и минимално травматизирана.

  Най-голямото предимство на тази процедура е, че след завършването й има минимално зачервяване, което обикновено отминава в рамките на 15 до 30 минути, в зависимост от толерантността на кожата. Резултатите са видими веднага, но за да бъдат дълготрайни препоръчваме курс от процедури.

  Нашите медицински козметици препоръчват програма от комбинирани процедури, за постигане на максимално добър резултат. В зависимост от индивидуалния случай, най-често се използват радиочестотен лифтинг с Venus Legacy, в комбинация с мезотерапия или микронидлинг в конкретна зона.

  BulgarianEnglish

  Created with ❤️ by Perlstyle Studio