Фризьорство

Преса с пара SteamPod 4.0 – перфектни къдрици и изправяне

Ако не обичате да излизате от вкъщи без безупречна визия, знаете, че използването на уредите за коса ежедневно, могат да имат своите последствия (накъсване, суха, изсушена и други). И също така знаете, че резултатите могат да са краткотрайни до момента, в който се появи първият непокорен кичур.

Има безупречно решение, което да защити косите ни, достъпно в Салони Murphy!

 

 

L’oreal Professionnel отново са се погрижили за нашите блестящо изглеждащи коси, като им дават само най-доброто, а именно чрез най-новата преса с пара от серията SteamPodSteamPod 4.0.

 

Какво я прави толкова иновативна и различна?

 

Е, SteamPod е уникален уред за оформяне на коса, който осигурява превъзходно изправяне в сравнение с всяка конвенционална преса – за един по-дълготраен ефект, без усилие и със значително по-малко щети.

Накратко, използвайки пара, SteamPod предлага защита на косата, докато оформя всички видове непокорни коси. Et Vòila!

 

 

С други думи, въпреки че Steampod  e свързванa с безупречно копринено и гладко изправяне, то тя може да се използва и за създаване на вълни, меки къдрици и груби къдрици. А резултатът? Той е ограничен само до вашето въображение, а то е безкрайно! ✨

Това става възможно благодарение на новите керамични външни плочи, които при нагряване обгръщат косата с идеална пара от 100°C. Нужни са ви само толкова!

Това е иновативен формат, специално пригоден за различните нужди на потребителите на L’oreal Professionnel.

За да обобщим, „всичко в едно“ означава външен вид, който е разнообразен, практичен, бърз и преди всичко дълготраен и щадящ.

 

 

Благодарение на три различни гребена (подходящи за различните типове коса), SteamPod 4.0 трансформира най-дебелата, фина и текстурирана коса. От корените до краищата, тъй като вече е възможно да се използва с прецизност до корена (30% повече спрямо SteamPod 3.0).

 

 

Как да избера правилната температура за своята коса с Loreal Professionnel SteamPod 4.0?

Тънка коса

 • Нормална – 180ºC
 • Чувствителен – 180ºC
 • Силно чувствителен – 180ºC

Нормална коса

 • Нормална – 190-200°C
 • Чувствителен – 180-190ºC
 • Силно чувствителен – 180ºC

Плътна коса

 • Нормална – 200-210ºC
 • Чувствителен – 190-200ºC
 • Силно чувствителен – 180ºC

 

Как да създам великолепен стайлинг за своята коса с Loreal Professionnel SteamPod 4.0?

Перфектно изправяне

Разделете косата си на части. Колкото по-малки са секциите, толкова по-точен е резултатът. Поставете част от косата между нагревателните плочи и се уверете, че стрелките сочат надолу, докато използвате SteamPod. След тази стъпка бавно плъзнете SteamPod с движение от корена към дължините. За възможно най-добри резултати нанесете крема за изправяне за гъста или фина коса и след това серума за заздравяване на краищата на SteamPod, които са достъпни в MurphyShop 🛍.

Създавайте гладки вълни

Новият 360º въртящ се кабел прави създаването на вълни по-лесно от всякога. За да направите това, срешете косата си и я разделете на части. За естествени вълни поставете тънка част от косата вътре в SteamPod 4.0 и я увийте около пресата. След това завъртете SteamPod, докато бавно я плъзгате към краищата на косата си. Оставете вълните да се охладят за няколко минути, преди да ги разрешите за по-естествен резултат. За да видите начупени вълни, махнете гребена.

Обем? Имате го!

Със SteamPod 4.0 ви трябват само няколко минути, за да получите професионален резултат.

 

Вече може да закупите своята преса за професионално изправяне у дома SteamPod 4.0 на място в Салони Murphy, а SteamPod 3.0 може да закупите в MurphyShop 🛍

 

A ако желаете да видите косата ви преобразена със SteamPod 4.0 може да запазите своя час още днес в Салони Murphy. Как става това? Лесно е!

 

Блестяща визия ✨ със SteamPod 4.0 създадена от Даниел Кръстев, Салони Murphy Граф Игнатиев 3

 

Може да го направите онлайн резервация в сайта ни или през нашето мобилно приложение:

 1. Свали приложението murphystyle (достъпно в Google Play и App store)
 2. Създай профил
 3. Получи достъп до графика (искаш час от сега за след 15 минути? Никакъв проблем!)

 

murphystyle app приложение оферти steampod 4.0

A междувременно открийте Салони Murphy във Facebook Салони Murphy и в Instagram @murphystyle

Share
BulgarianEnglish

Изваяно лице без ботокс и филъри: само до края на юни - ЕЛЕКТРОСТИМУЛАЦИЯ -18% (от 110 лв на 90 лв)

Created with ❤️ by Perlstyle Studio