Сватба

Ето нашите сватбени оферти създадени с много любов от Murphy.

Нашите оферти

Ако Ви предстои сватба, може да се свържете с нас за изготвяне на персонален, сватбен план.
А ето и нашите предложения за сватбени пакети, които може да комбинирате по най-добрия за вас начин. Разделили сме ги по време, като стартът е 6 месеца преди сватбата.

Като наши клиенти получавате намаление от:

Професионални фотографски услуги:  
Yordan Stoyanov Photography – 20% намаление

Цветарски магазин:
Fairy Flower – от 10% намаление

Пакети за сватба

Нашият екип е на разположение да изготви персонален план за вашата сватба. Може също да се възползвате от намаление за прическа на вашия бъдещ съпруг, както и за членовете на вашите семейства.

Цени на пакети
„Подготовка за сватбата“ Индивидуална

В Салони Murphy може да се насладите на различни терапии за лице и тяло, които да стартират до 6 месеца преди големия ден.
Индивидуална оферта

Моминско парти в Салони Murphy 2500лв.

Затваряме и работим специално за вас! Прически, грим, маникюр. Кетърингът е от нас. Включено шампанско. Украса за моминско парти – подарък.

„Преди Сватбата“ 700лв.

Непосредствено преди големият ден е добре да бъдат направени всички основни терапии, за да блестите на вашата Сватба.  Една седмица по-рано. Маникюр и педикюр, RED CARPET FACIAL, Hydrafacial, Venus Legacy, Fusio-dose + K Water

„The Big Day“ Индивидуална

Посещение на наш екип на локацията на вашата сватба – за да дойдем на място е необходимо да са запазени часове за минимум 3 прически. – Булка + две допълнителни официални прически. Само на територията на град София. Безплатна консултация и 3D Визажизъм за избор на прическа.

„Honeymoon“ 200лв.

Големият ден е минал, сега е време да се отдадете на семеен живот и сладка почивка. Маникюр и педикюр + Епилация + Масаж на лице

Подготовка за сватбата

Ако искате да сте блестяща на вашата сватба в Салони Murphy може да се насладите на различни терапии за лице и тяло, които да стартират до 6 месеца преди големия ден.

Абонамент за почистване на лице – едногодишен план за красива кожа, персонално подбрани терапии, според нуждите на кожата. Терапия за тяло с Venus Legacy за стягане на кожата на тялото и премахване на целулита. Кажете „не“ на портокаловата кожа. Бъдете в перфектна форма за вашата сватба. Намаление на пакетни процедури.
Гладка като коприна кожа? В салони Murphy може да се възползвате от 40% намаление на лазерна епилация. Искате да промените нещо във вашата прическа, форма или цвят. Добре е тази промяна да не бъде непосредствено преди сватбата, за това препоръчваме тези промени да са до 6 месеца преди големия ден. Косата Ви е слаба, без блясък, накъсва се – нашият професионален екип ще изготви професионален план за здрава коса и ще Ви препоръча подходяща терапия, за да бъде блестяща за вашата сватба. 

Пакет „Подготовка за сватбата“

Моминско парти в Салони Murphy

Искате моминско прати, различно от всичко друго, нещо специално, персонално и запомнящо се.
Как Ви се струва идеята на моминско парти в салона?
Затваряме и работим специално за вас!
Прически, грим, маникюр. Кетърингът е от нас. Включено шампанско. Украса за моминско парти – подарък.
Моминско парти в салона е  подходящо за до 10 човека. Времетраене: до 5 часа

Created with ❤️ by Perlstyle Studio