Сватба

Ето нашите сватбени оферти създадени с много любов от Murphy.

Нашите оферти

Ако Ви предстои сватба, може да се свържете с нас за изготвяне на персонален, сватбен план.
А ето и нашите предложения за сватбени пакети, които може да комбинирате по най-добрия за вас начин. Разделили сме ги по време, като стартът е 6 месеца преди сватбата.

Като наши клиенти получавате намаление от:

Професионални фотографски услуги:  
Yordan Stoyanov Photography – 20% намаление

Цветарски магазин:
Fairy Flower – от 10% намаление

Пакети за сватба

Нашият екип е на разположение да изготви персонален план за вашата сватба. Може също да се възползвате от намаление за прическа на вашия бъдещ съпруг, както и за членовете на вашите семейства.

Цени на пакети
„Подготовка за сватбата“ Индивидуална

В Салони Murphy може да се насладите на различни терапии за лице и тяло, които да стартират до 6 месеца преди големия ден.
Индивидуална оферта

Моминско парти в Салони Murphy 2500лв.

Затваряме и работим специално за вас! Прически, грим, маникюр. Кетърингът е от нас. Включено шампанско. Украса за моминско парти – подарък.

„Преди Сватбата“ 700лв.

Непосредствено преди големият ден е добре да бъдат направени всички основни терапии, за да блестите на вашата Сватба.  Една седмица по-рано. Маникюр и педикюр, RED CARPET FACIAL, Hydrafacial, Venus Legacy, Fusio-dose + K Water

„The Big Day“ Индивидуална

Посещение на наш екип на локацията на вашата сватба – за да дойдем на място е необходимо да са запазени часове за минимум 3 прически. – Булка + две допълнителни официални прически. Само на територията на град София. Безплатна консултация и 3D Визажизъм за избор на прическа.

„Honeymoon“ 200лв.

Големият ден е минал, сега е време да се отдадете на семеен живот и сладка почивка. Маникюр и педикюр + Епилация + Масаж на лице

Подготовка за сватбата

Ако искате да сте блестяща на вашата сватба в Салони Murphy може да се насладите на различни терапии за лице и тяло, които да стартират до 6 месеца преди големия ден.

Абонамент за почистване на лице – едногодишен план за красива кожа, персонално подбрани терапии, според нуждите на кожата. Терапия за тяло с Venus Legacy за стягане на кожата на тялото и премахване на целулита. Кажете „не“ на портокаловата кожа. Бъдете в перфектна форма за вашата сватба. Намаление на пакетни процедури.
Гладка като коприна кожа? В салони Murphy може да се възползвате от 40% намаление на лазерна епилация. Искате да промените нещо във вашата прическа, форма или цвят. Добре е тази промяна да не бъде непосредствено преди сватбата, за това препоръчваме тези промени да са до 6 месеца преди големия ден. Косата Ви е слаба, без блясък, накъсва се – нашият професионален екип ще изготви професионален план за здрава коса и ще Ви препоръча подходяща терапия, за да бъде блестяща за вашата сватба. 

Пакет „Подготовка за сватбата“

Моминско парти в Салони Murphy

Искате моминско прати, различно от всичко друго, нещо специално, персонално и запомнящо се.
Как Ви се струва идеята на моминско парти в салона?
Затваряме и работим специално за вас!
Прически, грим, маникюр. Кетърингът е от нас. Включено шампанско. Украса за моминско парти – подарък.
Моминско парти в салона е  подходящо за до 10 човека. Времетраене: до 5 часа

Една седмица преди сватбата

Непосредствено преди големият ден е добре да бъдат направени всички основни терапии, за да блестите на вашата Сватба.  Една седмица по-рано.

 

Пакет “Преди Сватбата”

Цена: 700 лв.

 • Маникюр и педикюр – най-важният пръстен трябва да бъде поставен на вашата ръка, за това ноктите трябва да са перфектни. Оставете се в ръцете на нашите маникюристи и те ще направят сватбеният маникюр от вашите мечти. Крачетата не са за пренебрегване, за това в нашия пакет ще откриете и педикюр, за нежни и меки стъпала.
 • Седмица по-рано препоръчваме да направите и процедурите по епилация или депилация. (Опция, при закупуване на пакет лазерна епилация, процедурата се променя) Ако няма такъв пакет препоръчваме – кола маска цяло тяло.
 • Нашата специална терапия за лице – RED CARPET FACIAL е всичко, от което кожата Ви се нуждае по време на големия ден. Тази иновативна терапия, вдъхновена от най-добрите естетици в света, включва Venus Legacy зона лице, като така кожата се тонизира, скулите се повдигат, а кожата изглежда по-свежа и стегната. Hydrafacial- най-добрата терапия за почистване на кожата – без черни точки на сватбата, нали? А третата стъпка е любимата процедура на Ким Кардашиян – Intraceuticals – безиглена мезотерапия, за тройно наслагване на хиалуронова киселина. Резултатът от комбинацията на тези три процедури е УаУ ефект и красива, гладка, стегната и чиста кожа.
 • За косата препоръчваме fusio-dose + K Water – двете най-добри терапии на Kerastase, които дават моментален ефект, за красива, здрава и блестяща коса.

THE BIG DAY

THE BIG DAY

Ето, че най-важният момент дойде. Останаха последните приготовления, роклята е купена, чашите за шампанско са в очакване. Време е за прическа и грим.

 • В салона – Прическа и Грим, за вас и за вашите близки след предварително записан час.
 • Посещение на наш екип на локацията на вашата сватба – за да дойдем на място е необходимо да са запазени часове за минимум 3 прически. – Булка + две допълнителни официални прически. Само на територията на град София.
 • Безплатна консултация и 3D Визажизъм за избор на прическа. Цена на пробната прическа – 40 лв.

Пакет “The Big Day”

Цена: индивидуална оферта.

HONEYMOON

Големият ден е минал, сега е време да се отдадете на семеен живот и сладка почивка. За да се подготвите за вашето пътуване Ви предлагаме пакета Honeymoon, който включва:

 • Маникюр и педикюр – за да сте готови за екскурция на топло място, а вашите нокти да се връзват на новия Ви бански костюм.
 • Епилация – кола маска или лазерна епилация (част от вашия пакет) за гладка кожа, на която вашият съпруг да се любува.
 • Масаж на лице (опция) искате да си починете и да се отдадете на пълен релакс – масаж за лице. След толкова емоции, усмивки и сълзи от щастие, нека се погрижим за вашето лице с нежен масаж.

Пакет “Honeymoon”

Цена: 200 лв. (пакет с кола маска)

Нашият екип е на разположение да изготви персонален план за вашата сватба.

Може да се възползвате от намаление за прическа на вашия бъдещ съпруг, както и за членовете на вашите семейства.

Може да се свържете с нас:

 • Салон – ул. Граф Игнатиев 3 – 0887 427 192
 • Салон – бул. България 11 – 0887 428 326

 

Като наши клиенти получавате намаление от:

Професионални фотографски услуги – Yordan Stoyanov Photography – 20% намаление

Цветарски магазин Fairy Flower – от 10% намаление

BulgarianEnglish

Стоп на косопада с MESO HAIR - сега от 140 лв промо - 96 лв на процедура!

Created with ❤️ by Perlstyle Studio