Повече за продуктите

Perk – най-накрая в София и единствено в Салони MURPHY

С голямо удоволствие искаме да Ви представим най-новото попълнение в нашите услуги, а именно Perk. Гордеем се, че сме първият салон в София, който предлага тази иновативна процедура. Perk е първата в света хибридна система с roll-flex технология на накрайниците. Да си признаем, всички са луди по нея, защото трае точно 10 минути, а си тръгвате не само със сияеща кожа, ами и с подаръци.

Точно така – серумът, с който се прави процедурата остава за вас, за да можете да полагате грижа за кожата си и вкъщи. Още по-хубаво е, че той стига за около 30 дни, след което можете да заповядате за следващата процедура.

Имаме  и още една добра новина: Perk се предлага в три варианта и те са подходящи за всеки тип кожа. Perk ексфолира, хидратира и освежава кожата мигновено. Кратко и ефективно – тъкмо като за заетата жена.

  • Perk за лице

Терапията за лице нежно ексфолира, след което насища кожата с хиалуронова киселина, витамини – А, Е, С, антиоксиданти, които хидратират в дълбочина и се борят с оксидативния стрес. Екстрактът от конски кестен има капиляроукрепващо действие, а екстрактът от мечо грозде потиска меланогенезата и така се борим и с наличието на пигментация.

  • Perk за устни

Третирането на устните е може би най-атрактивната част за всички дами, тъй като без никакъв дискомфорт и само след 10 минути те напускат салона със сочни, пухкави и с лек „филър ефект” устни. На усещане са гладки и хидратирани, а това е особено важно през студените дни.

  • Perk за околоочен контур

Третият акцент е поставен върху околоочния контур. Благодарение на съставките в серума, успешно се повлияват тъмни кръгове, торбички и фини линии. Ефектът е налице веднага след процедурата, а действието му се поддържа в домашни условия с останалата част от серума, а като допълнителен подарък, клиентът получава и две маски за околооочен контур.

За да видите вашата кожа блестяща и хидратирана за точно 10 минути, заповядайте в Салони MURPHY на Граф Игнатиев №3 и на бул. България №11 в град София.

Share
BulgarianEnglish

Created with ❤️ by Perlstyle Studio