Фризьорство

Перфектен рус цвят с Blond Absolu + подарък

Знаете ли, че само 2% от световното население е с естествено руса коса. След откритието на перхидрола през 1818 година русото придобива голяма популярност сред дамите. Днес технологията за изсветляване на косата е станала много по-щадяща,а нюансите безброй. Вече всеки може да се радва на блестяща руса и здрава коса.

Blond Absolu е първата по рода си грижа за руса коса от Kérastase, която осигурява грижа за структурата на косъма и съвършенство на тона – в серия, която може да бъде персонализирана спрямо нуждите на всяка блондинка.

Всеки продукт Blond Absolu е подсилен с изключителната сила на хиалуроновата киселина и екстракт от еделвайс. За неутрализирането на нежеланите топли оттенъци, серията съдържа ултравиолетовите колоранти, които допринасят за неутрализацията на нежеланите топли оттенъци и за дълготрайност на цвета. Продуктите Blond Absolu се комбинират за нуждите на всеки нюанс на русото.

Вече може да намерите Blond Absolu в нашия онлайн магазин –> поръчайте тук.

Сега при поръчка на 2 продукта получавате чанта Kerastase, подходяща както за плажа, така и за града. При поръчка на 3 продукта и травел комплекта Blond Absolu – получавате втори подарък – луксозен парфюм за стая Kerastase с аромат на любимата Ви серия.

Серията Blond Absolu включва:

Озаряваща вана – нежно почиства скалпа и запазва изрусената коса блестяща и здрава.

Вана ултра-виолет –  мощен неутрализиращ жълтите отенъци в косата шампоан, който запазва студените нюанси в косата.

Цикафлаш грижа – лавандулов балсам, който възстановява русата коса, подходящ за фина коса.

Маска ултра-виолет – комбинация от грижа и неутрализиращ жълтите нюанси пигмент, подходящ за плътна коса.

Серум цикаплазма – грижа без изплакване с лавандулов цвят специално създаден да предпазва русата коса при използване на преса и сешоар.

Travel set Blond Absolu – съдържа озаряваща вана 80 мл. цикафлаш грижа 75 мл. и серум цикаплазма 45 мл.

Share
BulgarianEnglish

ПОДАРЪК ароматен дифузер от Kérastase към всеки два продукта *до изчерпване на количествата

Created with ❤️ by Perlstyle Studio