Повече за продуктите

Обновената серия Chronologiste вече в онлайн магазина ни

Живеем живота докрай. Получаваме нови преживявания, постигаме целите си и отбелязваме важни етапи. Понякога, когато се разсейваме за момент от поредица от задачи и триумфи, започваме да забелязваме, че сме започнали да се чувстваме по различен начин. Харесваме някои промени, но бихме искали да върнем нещо. Особено когато става въпрос за състоянието на скалпа и косата.

Открийте новите продукти от гамата Chronologiste

Kérastase съчетава силата на три мощни активни съставки в усъвършенствани формули, които са насочени към признаците на стареене на скалпа и косата: суха, чувствителна, слаба скалпа и скучна, чуплива и изтъняваща коса.

Новата гама Chronologiste

Възстановете младостта на скалпа и косата, не оставяйки шанс за време.

re-Shampoo RÉGÉNÉRANT
Възстановяващо почистване Предварително шампоан с въглен, хиалуронова киселина, молекула на абисин и витамин Е. Премахва примесите, възстановявайки баланса на скалпа.

Термозащита RÉGÉNÉRANT
Ревитализиращо термозащита (до 230 ° C) с хиалуронова киселина, молекула на абисин и витамин Е. Възстановява, запечатва кутикулата и предпазва от влага.

Ревитализиращ серум UNIVERSEL
Ревитализиращ серум в микрокапсули под формата на черен хайвер с висока концентрация на активни съставки за подхранване и овлажняване на скалпа, придаващ блясък и обем на корена на косата.

Тройна ефективност

Гамата Chronologiste съчетава три основни активни съставки за съживяване на косата и скалпа.

хидратиращ

Хиалуронова киселина

Овлажнява косата и скалпа. Подхранва и регенерира косата отвътре.

защита

Витамин Е

Естествен антиоксидант, който предпазва от външни агресори и не им позволява да лишат косата и скалпа от жизнеността им. Осигурява еластичност на скалпа и подобрява кръвообращението. Предотвратява увреждане от UV лъчи, замърсяване и свободни радикали

регенерация

абисинец

Най-ценният компонент с невероятни регенериращи свойства, който връща на косата нейната жизненост. Възстановява увредените участъци и ревитализира всяка коса.

Опитайте Chronologiste Anti-Aging възстановяващо лечение, което се бори с шест признака на стареене на косата в нашия онлайн магазин –> тук.

Поглезете косата си с уникален, цялостен ритуал за хронолог, който съчетава авангардна технология с луксозни чувствени текстури. Ревитализиращото лечение Chronologiste действа ефективно върху всички типове коса от корени до краища.

 

Share
BulgarianEnglish

ПОДАРЪК ароматен дифузер от Kérastase към всеки два продукта *до изчерпване на количествата

Created with ❤️ by Perlstyle Studio