Лайфстайл

Съвети от известните: Нина Добрев говори как да накъдрим косата си

Всеки иска да научава нови и интересни неща, сред тях можем да включим и умението на добре оформената коса в домашни условия!

Стилистката Riawna Capri споделя от разстояние своите напътствия за перфектно оформена коса чрез излъчване на живо в Instagram, не с кого да е, ами със световноизвестната актриса от български произход: Нина Добрев

Оформяне на коса с маша Нина Добрев - murphystyle

 

Най-новият клас „Направи си сам“ беше представен от Нина Добрев в Instagram. Получихме едно наистина информативно съдържание за поддържане в домашни условия на любимия ни вълнист стайлинг.

„Скачам под душа и я оставям да изсъхне нормално“, казва Добрев, запознавайки се с машата за коса, която тя и Capri използват във видеото.

 

И за щастие, докато Добрев научава основите на използването на маша, за да придаде малко обем на иначе идеално правата си коса, ние всички можем да се възползваме от съветите, които Capri дава на начинаещите в стилизирането, които и нашите специалисти потвърждават!

Capri съветва Добрев да раздели косата си по средата и да разпредели всяка страна на три части.

„Ще започнем със задния сектор и веднага щом приключим с него, ще го върнем обратно назад“, казва тя.

След това Capri споделя фантастичен съвет: „Усучете кичура, докато е още топъл, и го сложете назад. Перфектно. Това усукване, докато косата е все още топла е ключово, защото по този начин помага за по-дълготрайното фиксиране на стайлинга.“

Докато повтаря процеса от другата страна, Добрев претърпява малко премеждие, когато изгаря ръката си върху горещата си коса. Но тя се справи и с това, благодарение на невероятното си чувство за хумор.

Специалистите на MURPHY припомнят съвета –  използвайте предпазна ръкавица, когато правите стайлинг на косата си в домашни условия! 

В крайна сметка Добрев свърши страхотна работа като начинаещ в стилизирането на косата си в домашни условия с маша.

Ако желаете да получите перфектното оформена коса с маша/преса, направена от професионалисти, то в Салони Murphy може да получите блестящ стайлинг като този на Нина Добрев!


Запазете своя час тук

Последвайте ни:

Facebook: Салони Murphy

Instagram: @murphystyle

Използвани снимки: Pinterest
Share
BulgarianEnglish

-20% на колагенова терапия GENOSYS MICRONEEDLING до края на април включително (от 130 лв. на 104 лв). Запази час днес!

Created with ❤️ by Perlstyle Studio