Повече за продуктите

Murphy С Признание За Професионализъм И Майсторство От Intercoiffure Mondial

Тази година, на 5-ти и 6-ти септември 2015г., настъпи дългоочакваното завръщане на интернационалната фешън инициатива на международната фризьорска организация Интеркоафюр Мондиал!

Международната организация демонстрира, че модата и щастието вървят ръка за ръка. Елитната асоциация на най-добрите коафьори от цял свят покани около 600 модни експерти в Париж да отпразнуват заедно ентусиазмът на Нощта на звездите /Night of the Stars/, Церемонията по награждаването на най-изявените членове на Интеркоафюр и 4-то издание на Денят на модата /Fashion Day/.

Murphy с признание за професионализъм и майсторство от Intercoiffure MondialПо обичай, на 5-ти септември, международното фешън събитие започна с мероприятието “Night of the Stars”, по време на което се проведе церемония по награждаване на най-изявените и талантливи професионалисти коафьори,членове на Интеркоафюр Мондиал от цял свят.

Имаме огромното удоволствие да съобщим, че именно Марин Хубенов Мърфи, основателят на салони за красота Murphy, получи признание за своето майсторство, професионализъм и талант. Гордост е да получиш подобно признание, тъй като Интеркоафюр Мондиал е сред най-иновативните компании в света, които създават и набелязват пътя на световната мода в прическите, от които се повлияват хиляди професионалисти, и като такава отстоява страстта си към работата и професионализма.

Сублимният момент на вечерта бе отпразнуван с коктейл за добре дошли последван от гала вечеря. По време на вечерта очите ни станаха свидетели на прекрасни модни презентации за коса, продиктувани от магията в разнообразието от четирите краища на света.
Кулминацията на събитието бе представянето на регионалните арт директори на Интеркоафюр Мондиал, които показаха за първи път пред публика колекцията „Happiness„.

На 6-ти септември, вторият ден на модната инициатива, 7 фризьорски семинара бяха представени пред аудиторията на събитието, водени от някои от най-утвърдените и видни представители в коафьорското поприще. Една от тях бе Marina Sulzer от RefectoCil, която разкри майсторството на съчетаване на естествените цветове за по-добро и изразително подчертавена на стила. Освен това, Creademic Creative Team представи своето въздействащо фризьорско модно шоу “Nordic Noir”.

Murphy с признание за професионализъм и майсторство от Intercoiffure MondialФиналът на великолепното модно събитие на международната фризьорска организация завърши с презентациите на нейните арт директори, които разкриха пред очите ни тайната на колекцията “Happiness”, която отразява трендовете в прическите за 2016-та година. Спрямо Интеркоафюр Мондиал, колекцията Happiness е богата и наситена със стилистични формули за щастие.

Share
BulgarianEnglish

Изваяно лице без ботокс и филъри: само до края на юни - ЕЛЕКТРОСТИМУЛАЦИЯ -18% (от 110 лв на 90 лв)

Created with ❤️ by Perlstyle Studio