На гости ни беше...

Запознайте се с екипа на Салони MURPHY: Милена

Днес разговаряме с Топ Фризьор Милена, която вече е и Balayage Expert. Тя е фризьор с дългогодишен опит и е част от екипа на Салони MURPHY България. За нея работата е призвание, а сътворяването на блясък върху вашата коса е ежедневието й. С какъв опит се върна след участието си в първото реалити за фризьори на Академия Л’Ореал България – прочетете, за да разберете!

С каква емоция се върна след тези три дни прекарани в творчески процес – и фризьорски и снимачен?

След творческия процес се чувствам изключително вдъхновена, заредена, ентусиазирана за нов подход и начин на работа с нашите клиенти.

Коя програма избра и какво те подтикна да бъде точно тя?

Избрах екипа Balayage Expert, защото смятам, че за да твориш БАЛЕАЖИ, трябва да имаш индивидуален творчески подход към всеки тип коса, за да може тя да блести великолепно!

Ти си фризьор с дълъг опит, защо въпреки това продължаваш да посещаваш обучения?

Развитието на всеки фризьор е един непрестанен процес. Фризьорската професия е като цветето – ако спреш да го поливаш ще изсъхне! Един професионалист не трябва никога да спира да се развива и учи! Само и единствено по този начин ще можем да представяме на клиентите си най-доброто!

Както знаем, по време на обучение, вие постигате Total Look. Коя част от цялостната визия обаче постигаш с най-голяма страст?

Страстта идва с непознатото, а за мен тя беше създаването на цвета по един оригинален начин, който да подчертае нюанса в творението! Истината е, че Френският Балеаж като услуга не е нещо, което с лека ръка да се приложи на всяка коса. Той трябва да е индивидуално съобразен с всеки клиент, именно заради това усъвършенстването на знанията ни е от изключително значение.

Кой е любимият ти момент от участието ти в първото реалити за фризьори?

Любимият ми момент е медитацията, която правихме в началото на всеки семинар. След нея се раждат нови идеи, коите те карат неспирано да твориш! И преливането на водата от подвижните мивки много ми хареса. (смее се) Имахме моменти на ексремност, които не знам дали ще бъдат излъчени, но със сигурност ще останат като траен спомен, освен всички знания. Точно тези спомени сплотяват и те мобилизират да бъдеш максимално изобретателен, нещо което всеки фризьор трябва да притежава като качество.

Успя ли вече да предложиш визиите и новите тенденции на клиентите в салона?

Да се вдъхновиш и предадеш уменията  си на клиентите е най-вълнуващото от целия процес! Да разбира се, предадено е! Всеки клиент си тръгва от Салони MURPHY с нотка от създадените тенденции по време на семинарите.

Какъв съвет би дала на фризьорите, които искат да се развиват?

Съвета ми към фризьорите е да бъдат себе си, да не спират да се обучават, защото ключа към успеха се крие в нас самите!

А на своите клиенти, които в момента обмислят промяна?

На моите клиенти, които обмислят промяна им казвам да са смели, за да се променят, да бъдат авангардни за да предадем новите тенденции чрез тях! ❤️🌟

Може да последвате Милена в👉 Instagram, за да следите блестящите визии, които продължава да създава! ✨

A междувременно намерете Салони Murphy във Facebook Салони Murphy и в Instagram @murphystyle

Share
BulgarianEnglish

-20% на колагенова терапия GENOSYS MICRONEEDLING до края на април включително (от 130 лв. на 104 лв). Запази час днес!

Created with ❤️ by Perlstyle Studio