Повече за продуктите

Месец на кожата: Venus legacy

Venus Legacy е първият и единствен медицински апарат със сертификат от Американската администрация по храните и лекарствата (FDA) за борба с целулита и отпуснатата кожа.

Използва мултиполярна радиочестота (RF), пулсиращо магнитно поле (PEMF) и VariPulse технология (VP), с интегриран термометър за анализ на кожата – RealTime Thermal Feedback.

Съчетанието на този тип енергии прави процедурата уникална и налага нов стандарт в естетичната медицина.

ТЯЛО

Редуцира целулита

Оформя тялото

Намалява обиколката

Стимулира колаген и еластин в кожата

ЛИЦЕ – ШИЯ – ДЕКОЛТЕ

Стяга и изглажда кожата

Редуцира двойна брадичка

Стяга и тонизира кожата

Намалява торбички около очите

Повдига зоната около – очи, скули, вежди

Оформя скулите и контура на лице, шия и деколте

Процедурите с този апарат са най-търсените в областа на медицинската естетика в световен мащаб, като годишно се извършват над 3 милиона от тях!

Електромагнитните импулси стимулират по-доброто кръвоснабдяване и производството на нови кръвоносни съдове. По този начин клетките се обогатяват с кислород и кожата се регенерира.

Мултиполярната радиочестота(RF) прониква на цялата повърхност, която се обработва, а не само в отделни части, както при повечето апаратури. Получава се нагряване на тъканта,  мембраните на мастните клетки изтъняват и аминокиселините намаляват обема си.  Загряването синтезира произвеждане на колаген и еластин, което прави кожата еластична и гладка.

Високата енергия (150W мощност) на мултиполярна радиочестота e безопасна и щадяща кожата.

Апаратът има вграден регулиращ се термометър с екран, който в реално време следи температурата на третираната зона, за да имате оптимални клинични резултати. Това позволява равномерно и постоянно загряване на тъканите в дълбочина до 48 градуса. Намалява се значително риска от изгаряне.

Терапията нашумя след като холивудската актриса София Вергара публикува в Instagram профила си снимка докато се подлага на процедурата, разкривайки тайната на перфектното си тяло.

За да имате и Вие такива удивителни резултати, възползвайте се от нашите промо пакети, валидни от 10 до 21 април!

Share
BulgarianEnglish

Created with ❤️ by Perlstyle Studio