Лайфстайл

Кои Ще Бъдат Трендовете В Маникюра През Есен 2015?

Съществува ли нещо друго от перфектно направения маникюр върху ноктите ни, на което ние жените да се наслаждаваме повече? Eдва ли. Особено сега, когато есента чука с пълна сила на вратите ни, а заедно с нея пристигат и новите сезонни тенденции в маникюра. Какво по-хубаво от това, нали? … Да проверим кои ще са есенните трендове в маникюра, за да изглеждаме едновременно стилни и в крак с най-новото през сезона.

Бялото все още е секси

Белият цвят е перфектният избор за маникюра ти през есента

Според експертите, бялото е перфектният цвят, който да те изведе от слънчевите и горещи дни на лятото и да те въведе в топлите и меланхолични мигове на есента. За световно известната маникюристка – Карън Гутиерес /Karen Gutierez/, например, белият цвят е цветът, който подхожда на маникюра ти през цялата година. Белият цвят има своя неприсъщ чар – едновременно драматичен и подходящ за всеки тен.

Телесните цветове – предпочитаните цветове

телесните цветове са предпочитаните цветове в маникюра за есен 2015

Тези от нас, които предпочитат по – ненатрапчиви, телесни тонове, могат да бъдат щастливи, тъй като тази есен, те ще са на мода. Не би сгрешила, ако пробваш маникюр в бледо и меко розово или пък цвят, който е близък или един тон по-матов от цвета на кожата ти.

Синьото – тоталният хит на есента

синьото е тоталният хит за маникюра ти за есен 2015

За открояващите се топли цветове на есента няма нищо по-добро като комбинация от тази със студените дълбоки нюанси на синия цвят. Тъмно синият маникюр, съчетан в цветови комбинации, присъщи на есента, като червеното, например, ще подхождат този сезон прекрасно на маникюра ти.

Маникюрът си има есенна форма

късите плочки са тренд в маникюра през есен 2015

Този сезон спокойно можем да се лишим от дългата форма на маникюра. През есента на показ ще са късите поддържани нокти. Това не бива да ни очудва, тъй като типичните есенни цветове отиват много повече на къс маникюр. Поискай от маникюриста си добре оформена квадратна форма за маникюра си, както предлага друга световно известна личност в nail art областта – Jin Soon Choi. Според него, късата форма на ноктите е знак за чиста женственост и атрактивна небрежност, а освен това подхожда на всякакъв тип пръсти.

Капчица nail art вдъхновение

nail art inspiration

Дами, придържайте се към изчистения дизайн на маникюра си през есента. Синьото върви перфектно с леки загадки на златисто, така типично за есенните дни. Много специалисти в областта твърдят, че този сезон маникюрът ни трябва да се преобрази под формата на неподправен елегантен аксесоар към целия ни стайлинг. Затова сложете усмивката на лицето си, запишете час за маникюр и се наслаждавайте на сезона и цялата му есенна прелест!

Share
BulgarianEnglish

Created with ❤️ by Perlstyle Studio