Фризьорство

#Kérastase представя Chroma Absolu

Вече може да имате всеки желан цвят на косата! Kérastase премахва риска от увреждане на косата в резултат на боядисване, чрез новата персонализирана грижа, която се грижи за косата от вътрешността на косъма.

Представяме ви Chroma Absolu!

Цветът на косата е един от най-въздействащите начини за промяна. Боядисването на косата както искате, когато искате, означава пълна свобода и сила да избирате кои сте. Но помисляли ли сте за потенциалните увреждания на косата в резултат на боядисване? Mного от клиентите се доверяват на сигурния избор за цвят на косата, поради липса на сигурност, че ще могат да и набавят нужната грижа след боядисване. Представяме ви грижа, която ще отговори на всяка нужда на боядисаната коса, която вече е в Салони Murphy от днес!

Учените на Kérastase работиха в насока да установят точните нужди на боядисаната коса, за да запази интензивността на цвета си, като същевременно запази здравия си вид. Решението е комбинация от три киселини и екстракт от древна билка.

Грижата за боядисаната коса трябва да е чувствен ритуал, фокусиран върху удоволствието от върховна красота. Формулите на Chroma Absolu съдържат 3 вида киселини и екстракт от билката Центела Азиатика, благодарение на които може да предложим възстановяваща грижа за боядисаната коса. Aроматът на Chroma Absolu представя своята звездна нотка – нероли. Той създава 72-часов ореал от цветя базирани на земно дърво и мускус – изтънчен аромат, който отговаря на жизнеността и свободата на изразителния цвят на косата.

Нашия топ фризьор и посланик на марката Kérastase вече имаше възможността да се докосне до новата серия, още през изминалата седмица, на специално събитие. Време е да представим серията и на вас!

Очакваме ви в Салони Murphy, за да блестим заедно!

Share
BulgarianEnglish

Изваяно лице без ботокс и филъри: само до края на юни - ЕЛЕКТРОСТИМУЛАЦИЯ -18% (от 110 лв на 90 лв)

Created with ❤️ by Perlstyle Studio