Козметика

Изящен силует с Venus Legacy

Как благодарение на процедурите с Venus Legacy ще стопите излишните мазнини, ще намалите обиколката и ще постигнете изумителен повдигащ ефект, разказва нашият чаровен козметик Симона.

 

Simona1

Здравей, Симона, ти имаш богат опит с апарата Venus Legacy, преминала си специализирано обучение за работа с лазери и апаратура Venus Legacy и HydraFacial, разкажи ни повече за най-успешния апарат за борбата с целулит и отпусната кожа Venus Legacy. Наистина ли е толкова ефикасен?

Venus Legacy e най-ефективният апарат за скулпториране на лице, шия и тяло. Той е първият и единствен медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулита и отпусната кожа. Благодарение на ултрамодерната технология, апаратът бързо и ефикасно разбива уплътненията, изчиства целулита и повдига ханша или друга проблемна зона. Резултатите са видими още от първата процедура.

 

Какъв ефект да очакват клиентите, когато се подложат на терапия с Venus Legacy?

Най-общо казано, Venus Legacy премахва целулита, намалява обиколката в проблемните зони, стяга и тонизира кожата, изглажда бръчките, премахва тъмните кръгове под очите, също така успешно се прилага и при двойна брадичка.

Сантиметри се намаляват още след първа процедура, индивидуално е дали ще бъдат 2 или 5 сантиметра, например, няма как да предвидим предварително колко сантиметра ще се намалят от обиколката.

Апаратът освен „да вталява“ има и стягащо действие. Venus Legacy е перфектен за прибиране и изглаждане на кожата след бременност, след бързо и интензивно отслабване, например.

Апаратът е много подходящ и за третиране на една много проблемна зона – вътрешната част на бедрата. Там резултатите са видими още след първата-втората процедура. Също така резултатът бързо започва да си личи и по дрехите.

Той е подходящ и за третиране на ръце, лице и шия.

 

 

Как действа апаратът и защо толкова бързо се повлияват кожата и тъканите под нея?

Апаратът работи на принципа на мултиполярна радиочестота, пулсиращи магнитни полета и вакуум. Радиочестотата е мултиполярна, както казах, което означава, че действа на много по-голяма дълбочина, отколкото повечето сходни апарати, които използват радиочестота. Апаратът въздейства на мастните клетки, като прави тяхната мембрана по-рехава, а токсините и мастните киселини, които се намират вътре, се стапят и изсмукват чрез вакуума. Така ние прочистваме лимфата, а магнитните вълни, в същото време, действат и капиляроукрепващо. Мултиполярната честота провокира и производството на колаген и еластин.

Процедурата действа както върху самата кожа, така и върху подкожната тъкан, защото ние освен на мастните клетки, въздействаме и на колагена и на еластина, подобряваме тяхното състояние, стягаме влакната и синтезираме синтеза на нови. По този начин се подобрява тургоеластичността на кожата, изглажда се. На това се дължи и моменталният ефект още от първата процедура.

 Venus-Legacy1

Какво е усещането по време на процедурата?

Усещането в никакъв случай не е неприятно, напротив. Усеща се слабо затопляне. Вакуумът е лек, не предизвиква дискомфорт и няма никаква болка. След процедурата усещането е за стегната кожа, което е видимо и за очите. Най-хубавото е, че клиентите сами виждат резултатите веднага след процедурата.

 

Разкажи ни малко повече за специфичния накрайник, който апаратът ползва, защо е толкова важен?

Пиновете на накрайника на апарата създават връзки помежду си, заряд, като по този начин се акумулира топлината в много по-голяма дълбочина, отколкото при моно и биполярната честота. На самия апликатор има и вграден термометър, който отчита моментната температура на кожата, която се изписва и на дисплея на апарата. Това е важно, защото трябва да се поддържа определена температура за определено време.

 venuscollage

Колко време продължава стандартната процедура?

Стандартната процедура продължава до 30 минути, като в зависимост от зоната, може да бъде и по-кратка. Честотата на процедурите се определят индивидуално, но е добре първите три процедури да се направят всяка седмица по една, след което, спрямо резултатите, преценяваме с клиента кое е най-доброто: Дали има нужда от продължаване на интензивния курс или можем да ги разредим с цел поддържане на резултатите.

За разбиване на уплътнения, на мастни натрупвания или отлагане на целулит, се изискват малко повече процедури, да кажем от 6 до 10. Можем да повлияем и на целулит в напреднал стадий, като подобрим състоянието на тъканите, но борбата е по-упорита. В този случай много е важно да действаме комплексно и да комбинираме процедури с подходящ хранителен режим, повече движение, спорт. На целулита специално много благоприятно действат и масажите, в комбинация с Venus Legacy.

Как да запазя час?

Може да го направите онлайн резервация или се обадете на:

За бул. България 11 – 0887 428 326

За ул. Граф Игнатиев 3- 0887 427 192

A междувременно открийте Салони Murphy във Facebook Салони Murphy и в Instagram @murphystyle

Share
BulgarianEnglish

ПОДАРЪК ароматен дифузер от Kérastase към всеки два продукта *до изчерпване на количествата

Created with ❤️ by Perlstyle Studio