Козметика

INTRACEUTICALS – Терапия на Звездите

Иновативно и революционно в Салони за красота Murphy.  Терапията на Мадона, първата в света високоефективна подмладяваща неинвазивна терапия – безиглена мезотерапия с патентовано твойно наслагване на хиауронова киселина – Intraceuticals

Какво представлява процедурата?

Intraceuticals представлява интрадермално проникване с кислородна струя под налягане и хидратиране с 95 % чиста хиалуронова киселина и мултивитаминен комплекс. Технологията Intraceuticals е изцяло нова и позволява третиране върху долния и горния клепач и плътно в околоочния контур. Предимството на неинвазивната  кислородна мезотерапия Intraceuticals е неизвазивният характер на процедурата, но придружен с максимален ефект. Терапията бързо покорява Холивуд и се превръща в ежедневна грижа за лицето на много звезди като, Мадона, Виктория Бекъм, Наоми Кембъл, Джесика Бийл, Ева Лондория, модели на Виктория Сикрет и  много други.

INTRACEUTICALS Е АВСТРАЛИЙСКА КОМПАНИЯ СЪЗДАДЕНА ПРЕЗ 2002 ГОДИНА. В РЕЗУЛТАТ НА КЛИНИЧНИ ПРОУЧВАНИЯ ЗА РАЗЛИЧНИТЕ ПРИЛОЖЕНИЯ НА КИСЛОРОДА, INTRACEUTICALS ПАТЕНТОВА УНИКАЛНА СИСТЕМА ЗА МЕЗОТЕРАПИЯ. КИСЛОРОДНАТА СТРУЯ ПОД НАЛЯГАНЕ ПОЗВОЛЯВА ПРОНИКВАНЕ НА ХИАЛУРОНОВ КОКТЕЙЛ В ДЪЛБОЧИНА НА КОЖАТА. ЕФЕКТЪТ Е ХИДРАТИРАНА И НАСИТЕНА С КИСЛОРОД КОЖА, МИГНОВЕНО СЛЕД ПРОЦЕДУРАТА.

 ПРОЦЕДУРАТА Intraceuticals в 3 етапа:

1. С помощта на кислород под ниско налягане до дълбоките слоеве на кожата се доставят активни съставки, противодействащи на стареенето. Процесът на кислородна мезотерапия едновременно охлажда и успокоява кожата. Тази първа стъпка в трансформацията на кожата подготвя максималното абсорбиране на подмладяващия серум (втори етап) и овлажнява кожата в дълбочина.

2. Идва ред на уникалният подмладяващ серум, който съдържа специална олекотена формула на хиалуронова киселина, в комбинация с витамини и мощни антиоксиданти. Терапията с хиалуроновата киселина предизвиква мигновено овлажняване на кожата, което се проявява във видима стегнатост, изглаждане на бръчките, подобряване контура на лицето и цялостен блясък. Резултатите са не само моментни, подобряването продължава и през дните след процедурата.

3. От особена важност е и последния етап на мезотерапията, чиято ефективност се дължи на специални поддържащи продукти. С тяхна помощ всички слоеве на кожата получaват хранителните вещества, гарантиращи дълготрайност на отличните резултати от терапията.

Един от най-важните в гамата от поддържащи продукти е подмладяващият хидратантен гел с обогатена хиалуронова киселина, с чиято помощ се „запечатва“ влагата в хидратираните дермални слоеве и се създава невидима бариера, възпрепятстваща загубата й. Подмладяващият крем за задържане на влагата е последната стъпка в процеса на хиалуроново „наслояване“. Този дълбоко овлажняващ крем съдържа хиалуронова киселина, подсилваща хидратацията и набор есенциални масла за задържане на влагата – жожоба, макадамия, бадем, пшеничен зародиш, витамини A, C и зелен чай предпазват от вредните въздействия на околната среда и от преждевременното стареене.

 

Процедури Intraceuticals, които може да си направите в Салони Murphy:

REJUVENATE – за дълбока хидратация
ATOXELENE – лифтинг терапия
CLARITY – за борба с акнето
OPULENCE – избелваща терапия
Пакет 6 процедури REJUVENATE + 4 продукта за домашна грижа
Пакет 6 процедури CLARITY + 4 продукта за домашна грижа
Пакет 6 процедури OPULENCE + 4 продукта за домашна грижа

 

 

REJUVENATE – за дълбока хидратация – хиауронова киселина и мултивитаминен комплекс съдържащ зелен чай, алое вера, витамин А, Е и С.

ATOXELENE – лифтинг терапия – хиауронова киселина и екстракт от африканска брезова кора, бамя и други.

CLARITY – за борба с акнето– хиауронова киселина, масло от чаено дърво, екстракт от алое вера, лайка, корен от джинджифил, витамин С и Е.

OPULENCE – избелваща терапия– хиауронова киселина, кора от мандарина, алфа арбутин, женско биле, мечо грозде, жълт лапад, витамин С, А и Е.

 

За кого е подходяща терапията Intraceuticals?

  • суха кожа
  • дехидратирана кожа
  • фини линии и бръчки
  • пигментни петна и хиперпигментация
  • акне, проблемна кожа
  • в комбинация с други процедури

 

Противопоказания:

  • процедурата не е подходяща при гъбични заболявания на кожата.

 

 

Необходим брой процедури:

Интензивна хидратация за кожата – от 6 до 9 процедури през 7 дена.
Поддържане на здрава и хидратирана кожа – веднъж на месец.

При хиперпигментация – до 9 процедури.

Лифтинг терапия – от 3 до 6 процедури.

При акне и проблемна кожа – до 6 процедури.

Резултатите са видими още след първата процедура. 

 

Какво всъщност предствлява хиауроновата киселина?

  • Хиауроновата киселина е полизахарид, който действа като запълващо вещество в кожата, ставите и меките тъкани. Тя помага за задържането на влагата в кожата и при синтеза на колагена, който е отговорен за това кожата да изглежда пухкава и еластична. Intraceuticals работи с патентована система за тройно наслагване на хиауронова киселина. Наслагващият процес комбинира три специфични технологии, които работят заедно, за да осигурят перфектна хидродинамика, конструирана да доставя хидратация и витаминни съставки до дермата на кожата. Обикновено в домашни условия хиауроновата киселина остава на повърхността на кожата и не може да достигне под повърхността ѝ, заради високата си молекулярна маса.
  • Това, което прави Intraceuticals различен от другите продукти с хиауронова киселина е тристепенното наслагване, като се започва с терапия в салона с микро-хиаурон и антиоксиданти, които благодарение на кислорода успяват да проникнат в дълбочина, следва Replenish, който наслагва хиаурон със средна молекула, за насищане на клетките през целия ден и се завършва с Protect, който има стандартната молекулярна маса и играе ролята на бариера – едновременно запечатва хидратацията в кожата и спира свободните радикали.

 

С какви терапии може да се комбинира?

Hydrafacial + Intraceuticals = Почистване + Хидратация

Venus Legacy + Hydrafacial + Intraceuticals = Стягане + Почистване + Хидратация

Повече за цени и как да запазите час вижте тук.

 

Как да запазя час?

 

murphystyle app приложение оферти steampod 4.0

 

Може да го направите онлайн резервация в сайта ни www.murphystyle.com  или през нашето приложение www.app.murphystyle.com , което е достъпно в Google Play и App Store

A междувременно открийте Murphy Style във Facebook Murphy Style и в Instagram @murphystyle

Share
BulgarianEnglish

Изваяно лице без ботокс и филъри: само до края на юни - ЕЛЕКТРОСТИМУЛАЦИЯ -18% (от 110 лв на 90 лв)

Created with ❤️ by Perlstyle Studio