Козметика

Видео! Защо всички са толкова обсебени от Hydrafacial?

Някъде по света, тази процедура се извършва на всеки 15 секунди, можете ли да предположите?

А за хората, които все още нямат представа какво представлява тази процедура, или за тези които все още не могат да си обяснят защо тя е много по-добрия вариант от класическото почистване – медицинските козметици на Салони Мърфи са тук, за да разяснят! Сега е точния момент да започнете със специална грижа към кожата на лицето си.

Истината е, че това е уред, който изпълнява патентованата процедура, състояща се от три основни действия. Този в пъти по-нежен подход, премахва замърсявяния посредством вакуумна систма и същевременно вкарва активни вещества. Hydrafacial работи със спецефично разработени, персонализирани дюзи. Дюзите имат различна абразивност спрямо стъпката от процедурата, която се извършва.

В следващото видео може да видите как точно протича цялата процедура. От сега можем да ви разкрием един жокер – резултатите са видими още след първата процедура, а кожата е видимо успокоена и хидратирана. Нещо повече – тук липсва възстановителен период. Това е неинвазивна процедура, при която зачервявянето отшумява в рамките на минути и не се налагат ограничения в социокултурен план. Нещо, което и вие самите знаете, че не можем да твърдим за класическото почистване, нали?

 

Как да запазя час?

Може да го направите онлайн резервация или се обадете на:

За бул. България 11 – 0887 428 326

За ул. Граф Игнатиев 3- 0887 427 192

A междувременно открийте Салони Murphy във Facebook Салони Murphy и в Instagram @murphystyle

Share
BulgarianEnglish

Created with ❤️ by Perlstyle Studio