На гости ни беше...

Запознайте се с Христина

Говорим си с Христина, вече Color Expert в Салони MUPRHY Графа, която стана част от екипа ни преди повече от година. Върна се вдъхновена и нетърпелива не само за работата си с клиенти, но за събития и срещи с колеги. След дълга пауза прекарана в грижа за децата й, тя е тук, за да продължи своя професионален опит. Става част от първото реалити за фризьори на Академия Л’Ореал България като част от екипа на Color Експертите. Ето какво ни разказва за цялото преживяване…

Спомняш ли си как се чувстваше след първите три дни прекарани в творчески процес – и фризьорски и снимачен?

Реално се чувствах изморена, но това е умората, която оставя жажда за още знания, трепет и вълнение за продължение на започнатото. Oпределено съм нетърпелива за следващо такова приключение през 2023г.

Кой екип избра и какво те подтикна да бъде точно той?

Color expert, защото съм сигурна че ще науча нови техники за боядисване и създаване на актуални цветове. Малко от вас знаят, че имам две прекрасни дъщери и прекарвайки време в игри, имах професионална пауза от 4 години. Завърнах се и реших, че имам нужда от рестарт. Програмата на Color Expert ми дава както припомняне на неща, които вече знам и мога, така и огромна доза вдъхновение за новите тенденции, които вече нямам търпение да предложа на клиентите в салона.

Ти си фризьор с дълъг опит, защо въпреки това продължаваш да посещаваш обучения?

Защото това е среда, която непрестанно се развива, няма как и ние да не се развиваме с нея. Старая се винаги да предлагам на клиентите си винаги актуални визии.

Както знаем, по време на обучение, вие постигате Total Look визии (цялостна визия, която включва форма, цвят и стайлинг). Коя част от нея обаче постигаш с най-голяма лекота?

Подстригването, категорична съм. За мен формите винаги ще бъдат най-голямата ми страст и смятам, че те са основата, чрез която да надградим и да постигнем зашеметяваща финална визия.

Кой е любимият ти момент от целия проект?

Снимачния процес, тъй като винаги съм гледала и съм се възхищавала на колеги, които уверено застават пред камера. Винаги излъчват увереност. За мен това беше нещо ново и за първи път застанах пред обектива. Когато ме повикаха за снимки се замислих, че сега някой фризьор ще стои пред екрана и аз ще съм тази, която да вдъхновява. Така целия процес придоби смисъл и някак притеснението изчезна.

Успя ли вече да предложиш визиите и новите тенденции на клиентите в салона?

Още втората клиентка след връщането ми обратно в салона, излезе с любимия ми нов начин за навиване с маша. Отличава се с това, че самите къдрици се запазват толкова въздушни и с движение през целия ден. Точно това търсят много от дамите, а аз винаги се старая  да им го дам.

Какъв съвет би дала на фризьорите, които искат да се развиват?

Да не изпускат шанс. Записвайте се на обучение. Не подлагайте на съмнение такъв тип преживяване. Комуникирайте с колегите си. Снимайте и споделяйте с клиентите си всичко, което научите. А и с колегите си. Обмяната на опит дава идеи и вдъхновява. Дори и едно изречение да размениш с някого, то никога няма да е напразно.

А на своите клиенти, които в момента обмислят промяна?

Смело напред, аз ви очаквам. Не го мислете, просто го направете. Ние сме се постарали да включим в менюто си по нещо за всеки от вас!

 

Може да последвате Хриси в👉 Instagram, за да следите блестящите визии, които продължава да създава! ✨

 

           

 

A междувременно намерете Салони Murphy във Facebook Салони Murphy и в Instagram @murphystyle

Share
BulgarianEnglish

Изваяно лице без ботокс и филъри: само до края на юни - ЕЛЕКТРОСТИМУЛАЦИЯ -18% (от 110 лв на 90 лв)

Created with ❤️ by Perlstyle Studio