Фризьорство

FRENCH BALAYAGE MILKY – как преобразихме Aндреа Банда Банда, Евелин Костова и Виктория Георгиева (СНИМКИ)

За всяка жена идва момент в живота, в който иска да стане руса… ние от MURPHY заставаме зад нея!

 

L’Oreal Professionnel Bulgaria се свързаха с нас за да преобразим три красиви дами: Андреа Банда-Банда, Евелин Костова и Виктория Георгиева. Поводът?

French Balayage Milky

Какво представлява трендовия Балеаж?

От L’Oréal Professionnel Bulgaria споделят:

“[FRENCH BALAYAGE MILKY] Нов тренд! #FrenchBalayageMilky е най-актуалната тенденция от L’Oréal Professionnel за сезон пролет-лято 2024.

Ето и най-важното за нея: 👇

French Balayage е нашата професионална техника в 2 стъпки за постигане на перфектно прелят балеаж. “

French Balayage Milky - murphystyle (1) loreal bulgaria

 

Класическия Френски Балеаж е техника, при която боята се нанася свободно, създавайки естествено изглеждащи, изсветлени кичури. При French Balayage Milky този ефект е още по-мек и естествен.

Техниката включва използването на нежни, млечни цветове като млечен рус, светъл карамел или бежово. Това придава на косата копринен и светъл вид.

Виктория Георгиева споделя: Milky caramel balayage е идеалният избор за тези, които искат да освежат визията си и да придадат на косата си блясък и елегантност, като същевременно запазят естествения ѝ вид.

Именно по тази причина тя (@viktoriq999) ни се довери за новата и визия:

 

 

Фризьорът на MURPHY – Тоня Маринова (@marinova.murphy) успя да съдейства за избирането на най-подходящия нюанс на косата на Вики. За целта тя използва най-новата пудра в асортимента на L’Oreal – Blond Studio Purple Balm + 30 вол проявител.

Първата стъпка е леко изсветляване на косата, особено на краищата и някои предни кичури, за да се създаде основата за млечните тонове.

След изсветляването Тоня матира косата ѝ в карамелените тонове, с помощта на Dia Light за желания от Вики резултат и запазване на естествения цвят на косата ѝ.

Накрая виждате новопридобития бляскав ефект във видеото на Вики.

French Balayage Milky - L'Oreal Bulgaria - murphystyle

 

Следващата дама, която се довери на фризьорите на MURPHY е актрисата Евелин Костова (@evelynkostova).

Косата и бе преобразена от Арт Директор Марин Хубенов-Мърфи (@marinhubenovmurphy). Той също използва пудра Blond Studio Purple Balm + 30 вол проявител

Задължителната стъпка, която не пропусна той е терапията за коса Metal Detox, чрез която се запазва здравината на косъма и цвета на косата остава жизнен.Евелин Костова и Марин Хубенов-Мърфи - French Balayage Milky

 

Техниката включва нанасяне на боята на различни нива и дълбочини в косата, което създава многопластов и динамичен ефект, който Мърфи успя да създаде. Преходът между различните тонове е плавен и без резки контрасти, което допринася за мекия и хармоничен краен резултат.

 

Евелин също се спря на карамелените нюанси, но това бе достатъчно за да бъде преобразена:

 

 

Мърфи споделя също, че е важно след процедурата, за да се поддържа на здравето и блясъка на косата, се препоръчва използването на хидратиращи маски и масла, които да подхранват косъма, чрез серията Metal Detox.

 

Андреа Банда-Банда - murphystyle - French Balayage Milky

Андреа Банда-Банда (@andrea_bandabanda) от друга страна, сподели, че за нея промяната на цвета на косата и е желаната промяна, за която обаче тя не е напълно сигурна.

 

Е, Топ Фризьор Благовеста Захариева (@blagi_murphystyle) успя да убеди Андреа да вкарат Milky нюанс в косата ѝ.

Блага отново се довери на пудра Blond Studio Purple Balm + 30 вол проявител.

 

French Balayage Milky е подходящ за различни типове коса – права, вълниста или къдрава. Блага знае, че техниката може да бъде адаптирана спрямо индивидуалните характеристики на клиента, затова и избра плавен преход за косата на Андреа до постигане на красивия финален резултат:

Запазете и вие час за French Milky преобразяване: тук

#FrenchBalayageMilky #FrenchBalayage #MilkyBalayage

 

Използвани снимки: @andrea_bandabanda  @evelynkostova  @viktoriq999

Последвайте ни:

Facebook: Murphy Style

Instagram: @murphystyle

Share
BulgarianEnglish

Created with ❤️ by Perlstyle Studio