Повече за продуктите

Единственият салон в България със скенер за анализ от ново поколение

В салони Murphy може да откриете единствения в България – Kerascan за диагностика на косата и скалпа с 200 кратно оптично увеличение. Модерният апрат за диагностика ще ни позволи още по-точно да анализираме състоянието на скалпа и косата на нашите клиенти, като това ще ни помогне да изберем най-добрата терапия за тях в нашите салони както и да препоръчаме най-добрата грижа за вкъщи.

Системата за диагностика работи чрез WiFi и ни позволява да покажем състоянието на косата и скалпа на нашите клиенти на всяко едно устройство, дори на телевизор с кристално качество. Може да се използва както на Android така и на iOS и Mac.

Чрез по-удобното си тяло вече спокойно може да наблюдаваме цялата глава на нашите клиенти без дискомфорт за тях докато те наблюдават какво се случва.

 

Чрез 200 кратното оптично увеличение много по-детайлно може да се наблюдава това дали има проблеми със скалпа или дали косата е уведена. Ето например как изглежда на камерата така популярните „цъфтящи крайща“. Скенерът има и 2 мега пиксела камера, за да може да запазите изображението и да направите Преди и След терапия.

Ако искате и Вие да изпробвате единственият скенер за анализ от това ниво в България, запазете час за диагностика. Тя е безплатна към вскички процедури за коса в нашите салони.

Запази час за консултация онлайн още сега тук.

📍 Стрелбище бул. България 11 – 0887 428 326
📍 Център ул. Граф Игнатиев 3 – 0887 427 192

Пазарувайте в нашия онлайн магазини
www.murphystyle.com/shop

Share
BulgarianEnglish

Created with ❤️ by Perlstyle Studio