На гости ни беше...

Запознайте се с екипа на Салони MURPHY: Даниел

Днес разговаряме с Даниел Кръстев. Той е част от екипа ни вече няколко години. Първоначално той дойде само със своята страст и енергия за творческо развитие, сега той е утвърдила се част от нашия екип и създава блясъка на Салони MURPHY. Какво още може да научите за него? Продължавайте да четете… 

Как се чувстваш като част от екипа на Салони MURPHY в часовете прекарани в творчески процес?

За мен е чест и удоволствие да бъда част от нашия сплотен екип. Работният ми ден минава изключително бързо и удовлетворяващо, когато творя, а самият Murphy ни предоставя точно тази възможност.

След приключването на I сезон на реалитито на Академия L’Oreal България към кой екип би се насочил за II сезон?

Всички екипи от реалити формата на Академия L’Oreal България са забележително талантливи професионалисти и съм сигурен, че бих научил много от тях. Въпреки това има един екип, който за мен е истинско вдъхновение, и това е екип Balayage Expert. Убеден съм, че бих могъл да подобря моите технически умения най-много сред тези специалисти, и разбира се, вярвам, че и аз ще да мога да допринеса към изкуството, което те създават.

Ти от скоро си в тази сфера защо обученията са важни за теб?

Като млад фризьор съм убеден, че талантът не е единственото нужно за постигане на успех. Ние трябва целеустремено да се развиваме в нашата сфера и това неминуемо включва постоянство в ученето на нови техники и запознаване с модерните тенденции в света на коафьорството. Поради тази причина обученията са ключа към дългосрочния успех за фризьора.

Като част от екипа на Салони MURPHY имаш възможност да създаваш креативни цветове, стайлинги. Коя част от цялостната визия обаче постигаш с най-голяма страст?

Всеки аспект от фризьорството си има своята магия и затова ние в Салони MURPHY полагаме огромни усилия да допринесем максимално във всяка част от творческия процес. От друга страна, за мен най-голяма страст винаги е била оформянето на финалния стайлинг, защото той е резултатът от всичките положени усилия и има най-голяма стойност за клиентите.

Успяваш ли да предлагаш визиите на L’Oreal Pros Transformation и новите тенденции на клиентите в салона?

Като професионален фризьор аз винаги се старая да предлагам на своите клиенти най-новите тенденции в прическите. L’Oreal са се доказали като най-силният „играч“ на пазара с над 100-годишния си опит. Новите визии на L’Oreal Pros Transformation са перфектната комбинация от дързост и елегантност – точно това, което нашите клиенти в Салони MURPHY желаят, а ние постигаме.

Какъв съвет би дал на фризьорите, които като теб искат да се развиват?

Фризьорството е професия, в която винаги има какво да се научи, и затова съветът ми е никога да не спират да се развиват. Недейте да се страхувате да излезете от зона си на комфорт, защото иначе ще бъдете обречени да не научите нищо ново. Експериментирайте, но разумно. Търсете съвети от вашите колеги, особено от тези, които са по-развити в професията, за да можете да разширите своите познания и опит.

А на своите клиенти, които в момента обмислят промяна?

Не се страхувайте да опитвате нови неща. Всяка една визия има как да бъде подобрена дори да не става дума за нещо драстично. Тези, които са опитали най-много неща, имат много по-богат опит и най-добре знаят кое е подходящо за тях и кое не. Имайте доверие на своите фризьори и се вслушвайте в съветите им, защото техният опит може да бъде единствено от полза за вашата прекрасна коса!

Може да последвате Даниел в👉 Instagram, за да следите блестящите визии, които продължава да създава! ✨

A междувременно открийте Салони Murphy във Facebook Салони Murphy и в Instagram @murphystyle

Share
BulgarianEnglish

ПОДАРЪК ароматен дифузер от Kérastase към всеки два продукта *до изчерпване на количествата

Created with ❤️ by Perlstyle Studio