Фризьорство

Прическа тип Butterfly Haircut – най-новия тренд

Butterfly Haircut

Когато става дума за мода и иновации в салоните за красота, винаги има нови тенденции и стилове, които създават блясък и вълнение.

Един от най-новите и вълнуващи подстригвания, които се появяват на хоризонта, е „Butterfly Haircut“ (подстригване „Пеперуда“).

 

butterfly-haircut-02-murphystyle

Подстригването тип „пеперуда“ наистина е една от най-модерните прически, които може да опитате през 2023 г.

butterfly cut murphystyle прическа 2023

Това е един модерен поглед върху класическата рошава прическа от 70-те години, включваща наслояване на косата и бурни краища, които всъщност създават мек и плавно изглеждащ вид. Слоевете са отрязани по начин, който наподобява крилца на пеперуда, откъдето идва и името на прическата.

 

Butterfly Haircut е стил на подстригване, който се характеризира със своето леко и изглеждащо на пеперудни крила оформление.

Той създава изключително женствен и нежен вид, като същевременно внася смелост и индивидуалност във външния вид.

Основната идея зад Butterfly Haircut е да се постигне елегантен и структуриран вид, като се запазва лекотата и движението на косата.

 

Идеален за разнообразни типове коса

 

Едно от предимствата на Butterfly Haircut е, че той може да бъде адаптиран за различни типове коса. Независимо дали имате права, вълниста или къдрава коса, специалиститът може да промени техниката на подстригване, за да отговори на индивидуалните нужди и предпочитания на всеки.

Това прави Butterfly Haircut универсален и достъпен за широка гама от хора.

Въпреки че прическата има основна форма и структура, тя също така предоставя възможност за персонализация и създаване на различни вариации.

Специалистът може да играе с дължината, ъгъла и текстурата на косата, за да създаде уникална визия, която отразява индивидуалността. Това позволява на всеки да носи Butterfly Haircut по свой неповторим начин.

 

 

Грижа и стайлинг:

За да запазите новата си прическа „като след фризьор“, важно е да се отделя достатъчно внимание на грижата и стайлингът на косата в домашни условия.

Използването на подходящи продукти за подхранване и защита на косата е от съществено значение, за да се запази здраво изглaждащият и вид  и блясъка й. Тук се намесва и вашият личен фризьор, чието професионално мнение ви консултира относно правилната грижа и поддръжка.

 

TECNI ART Fix Anti-Frizz murphystyle
TECNI ART Fix Anti-Frizz спрей за фиксация против цъфтене 400мл; MURPHYSHOP

 

Share
BulgarianEnglish

Created with ❤️ by Perlstyle Studio