Лайфстайл

Absolut Repair Molecular – топ инфлуенсъри на събитие в murphystyle

На 25-ти септември екипът ни имаше удоволствието да посрещне в салона ни редица специални гости на събитието за лансиране на новата серия на L’Oreal Professionnel Paris, а именно –

Absolut Repair Molecular

 

absolut repair molecular murphy style 2    absolut repair molecular murphy style 3

 

Поводът бе моменталното възстановяване на косата в ръцете на професионалистите на MURPHY STYLE с терапията Absolut Repair Molecular.

На него имаха възможност да присъстват редица известни лица, сред които Мис България Славена Вътова, Топ моделът Ивелина Чоева, инфлуенсърът и телевизионно лице – Андреа Банда Банда и още.

 

Absolut Repair Molecular е серия, предназначена за увредена коса, която възстановява 2 години увреждане на косата още след първата употреба.

 

Всички успяха да се уверят в категоричните свойства на серията като преминаха през цялостната терапия Absolut Repair Molecular и усетиха какви качества дава на косата всяка една от стъпките.

 

Ароматът, обогатен с носи ориенталски нотки, е изключително дълготраен, дори дни след използването на продуктите от серията.

 

Организирайки такъв тип събитие, няма как да пропуснем добавянето на всички начини, по които можем да обогатим преживяването и докосването до серията, именно заради това екипът на L’Oreal Professionnel Paris направиха коктейл corner, където всеки гост да отпие от така прочутото „Espresso martini“, чиито нотки се доближават максимално до тези на серията.

absolut repair molecular murphy style

 

През целия ден периодично се провеждаше прензентационна част, в която всеки от гостите да се запознае максимално добре с позитивите на продуктите и техните свойства.

 

Всеки от тях се възхити и на „photo“ зоната, която беше и наш личен фаворит сред всички кътчета на салона през този ден. Вероятно е и най-често срещания фон на снимките, които сте видели от събитието в социалните мрежи и има защо – представяше в 3D визия пептидните връзки, които изгражда терапията, което беше впечатляващо.

.

Сред гостите още бяха @deninamartin, @valerieyordanova, @mirellailievaa, @mademoisellie, @mint.stories, @awexi и още.

 

 

Бляскавият завършек беше красив MURPHY STYLE стайлинг за всяка една от дамите, които ни се довериха през този ден.

 

Скъпи дами, за нас беше чест и удоволствие!

 

Цялата серия е достъпна в Murphy Shop 

 

 

Запазете вашата терапия за възстановяване на косата с Absolut Repair Molecular още днес в MURPHY STYLE тук

 

murphystyle app приложение оферти steampod 4.0

 

Последвайте ни:

Facebook: Murphy Style

Instagram: @murphystyle

Share
BulgarianEnglish

ПОДАРЪК ароматен дифузер от Kérastase към всеки два продукта *до изчерпване на количествата

Created with ❤️ by Perlstyle Studio