Козметика

8 Препоръки За Лазерната Епилация С Elysion От Murphy

Технологичният скок в лазерната епилация като метод на трайно обезкосмяване с дълготрайни резултати наскоро премахна едни от най-значимите й недостатъци – вероятността от поява на бели петна при лазерно третиране на тъмни кожи, болката и общият дискомфорт вече остават в миналото!

***

Не би било грешно да твърдим, че лазерната епилация вече носи своето ново лице благодарение на най-мощния диоден лазерен апарат в страната ни – Elysion, който за наша обща радост, се намира точно в салоните на  Murphy!

С лазерния апарат Elysion лазерната епилация е с изключително по-високо качество, процедурата е напълно безболезнена, а най-хубавата новина е, че вече могат успешно да се третират и тъмни кожи!

В предишния ни пост – Технологична Революция В Лазерната Епилация, стана ясно защо при процедурите на лазерна епилация, най-голям резултат се постига, когато косъмчетата са в анагенна фаза на растеж.

Когато повечето косми са в анагенна фаза, косъмът всъщност се намира в своя основен стадий на растеж. Тогава лазерният лъч има възможност да достигне максимално корена или фоликулата на косъма и качеството на обезкосмяване, което съответно получаваме, е възможно най-високо.

 

Някои Важни Препоръки От Murphy, Които Е Добре Да Знаеш За Лазерната Епилация С Elysion

laserelysionmurphystylecom

Спокойно можем да кажем, че намираме надеждно решение на проблема с окосмяването в лицето на лазерната епилация, защото тя ни дава качество и дълготрайни резултати. Особено сега, когато процедурите на лазерната епилация са по-усъвършенствани от всякога. Желаем качество и ефективност, което е еквивалентно на трайно намаляване на окосмяването в третираните зони. Резултат, който с Elysion, може да бъде постигнат до 90%.

През годините винаги сме се стремяли салоните за красота Murphy да се утвърдят като еквивалент за качество, професионализъм и доверие. С желанието си да намерим решение на едни от основните проблеми на конвенционалната лазерна епилация, направихме всичко необходимо, за да предложим максималното на своите клиенти, в частност и на теб!

Съществуват няколко важни неща, с които е добре да сме наясно, за да постигнем високата ефективност и качество в процедурите на лазерната епилация, които търсим. Следвайки препоръките ни, които имаме към теб по отношение на процедурите на лазерна епилация с диодния лазерен апарат Elysion, ти си гарантираш качеството на желаните от теб резултати!

 

 1. Най-благоприятното време за започване на процедури с лазерна епилация е 20-ина дни след последната епилация или обезкосмяване.
 2. По време на процедурите на лазерна епилация ти препоръчваме единствено бръснене на обработваните зони, за да може повече косми да бъдат в анагенна фаза на разтеж.
 3. Интервалът между процедурите трябва да е от 30 до 40 дни, за да може повече косми да бъдат третирани, когато се намират в анагенна фаза на развитие.
 4. След процедура на лазерна епилация, коренът на косъма и неговата външна част изгарят под въздействието на топлината на светлиния лъч. После корена и подкожната част на косъма биват избутвани като се появяват на повърхността на кожата, имитирайки разстеж. След десетия ден от процедурата косъмчетата започват да падат като това продължава около две седмици.
 5. Препоръчителният брой процедури е от 6 до 8 при различните зони на окосмяване по тялото. Имай предвид, че този брой може да варира, поради индивидуалните особености на всеки един организъм.
 6.  Ти ще видиш ефектът от лазерната епилация с Elysion още след първата процедура!
 7. С всяка следваща процедура ефектът ще се засилва, докато космите не намалеят до 90% в зависимост от особеностите на организма.
 8. Поддържащите процедури на лазерна епилация се правят веднъж годишно при необходимост.

Запазете своя час за диодна лазерна епилация в Салони Murphy: Murphystyle – ул. Граф Игнатиев 3, Murphystyle – бул. България 11. Можете да направите лесно това, чрез три бързи стъпки:

 1. Свали приложението murphystyle (достъпно в Google Play и App store)
 2. Създай профил
 3. Получи достъп до графика (искаш час от сега за след 15 минути? Никакъв проблем!)

Можете да ни намерите още във Facebook и в Instagram – @murphystyle.

Последвайте ни за да следите за промоциите, от които може да се възползвате и за да блестим заедно! ✨

 

Share
BulgarianEnglish

Created with ❤️ by Perlstyle Studio