Лайфстайл

Стани част от MurphyStyle Club!

Здравейте, скъпи клиенти,

Изключително съм щастлив, че след дълго време и работа на целия ни екип, вече мога гордо да ви поканя да станете част от MurphyStyle Club!

Murphy Style Club е приложение, създадено за лоялните клиенти на Салони за красота Murphy. Там за първи път може да откриете специалните ни събития, преференциални оферти и нещо повече – уникални промо кодове!

Murphy Style Club е създаден с любов към красотата. За всеки професионалист от моя екип е от изключително значение да предложи на клиентите ни цялостно преживяване. Тук ще можете да видите всички услуги, които предлагаме, както и подробно описание към всяка от тях. Нещо повече – съвсем скоро ще интегрираме и новата ни booking система, за да ви улесним при записването на часове! Ще се погрижим записването на любимата ви услуга да е точно на един клик разстояние и да можете да го направите по всяко време от деня.

Веднъж станали част от нашия клуб, започвате да трупате кредит, който ще се възвърне като отстъпка при всяко ваше посещение нa наш салон.

При първоначално изтегляне на приложението получавате 10% отстъпка от стойността на вашата сметка (тази отстъпка не важи при покупка на продукти, пакети или абонаменти, както и при сметка над 150лв). Побързайте, защото промокода за тези 10% важи до края на януари! 

 

Това е нещо повече от приложение. Тук създаваме култура за красотата и най вече – блестим заедно!

 

Може да изтеглите приложението за Android, директно от ТУК

Може да изтеглите приложението за iOS, директно от ТУК

 

Очакваме ви,

Марин Хубенов – Мърфи

Share
BulgarianEnglish

ПОДАРЪК ароматен дифузер от Kérastase към всеки два продукта *до изчерпване на количествата

Created with ❤️ by Perlstyle Studio