Лайфстайл

Годишна среща на Салони EXPERT през погледа на нашите фризьори

Предпоследната седмица на септември започна вдъхновяващо за фризьорите ни с дългоочакваната среща на Салони EXPERT!

Събитието се състоя на 19 септември, в Event Space 2020, където всичко беше преобразено в духа на марката LÓreal Professionnel Paris. Имаше и дрескод, разбира се, който беше в цветовете на фризьорите – черно и бяло, а за да изрази всеки своята индивидуалност – цветен щрих като аксесоар.

Още с пристигането, фризьорите ни са посрещнати от екипът на Академия Лореал България, като за всеки беше подготвен подарък – продукти на любимата иновация на всеки фризьор – Metal Detox. Преди да бъдат настанени, нашите фризьори не пропуснаха да запечатат момента на стената за снимки, където се заснеха и видео кадри – очаквайте ги съвсем скоро!

Вечерта продължава с приветствието на Красимира Петрова (Мениджър обучения), Силвия Младенова (Бранд мениджър) и Владислава Зачева (Експерт обучение и бизнес развитие).

 

 

 

 

 

 

 

Истински вълнуващите изненади не дочакаха финала на събитието, за да бъдат черешката на тортата. Те започнаха още в първата част на вечерта, когато Краси и Влади разкриха какво предстои още през януари. Не искаме да издаваме твърде много, за да запазим моментът на изненада. Това, което ще подскажем е, че съвсем скоро ще ви представим един добре познат продукт и любим на всяка дама, която се грижи за цвета си, но с нова технология, която ще се погрижи за комфорта на вашия скалп в пъти повече. STAY TUNED!

Предстоят новости и около любимото ни стайлинг оръжие – SteamPod. Но и това оставяме на вашето въображение, докато не настъпи моментът на разкриване. Уверяваме ви, че вие първи ще научите за всичко това!

Какво е събитие на LÓreal Professionnel Paris без шоу? Нямаше предварително обявена програма, но всеки фризьор знаеше, че нещо вълнуващо предстои. Атмосферата на техните събития винаги предполага представянето на невиждани досега визии, иновативни техники и много цветове. Е, цветовете бяха първата изненада за вечерта. Ако следите нашите Stories в Instagram, то знаете какво са Бустерите, а дори е възможно и да сте ги изпробвали.

Финала на събитието постави Волена Рангелова с изненадващи три визии, които за пореден път вдъхновиха всички фризьори.

Всичко това можете да видите и в последното ни видео в Instagram профила ни @murphystyle или просто кликнете ТУК.

А за всичко останало, което вече споменахме – следете социалните ни мрежи, за да научите първи какво ново предстои!

 

Share
BulgarianEnglish

Изваяно лице без ботокс и филъри: само до края на юни - ЕЛЕКТРОСТИМУЛАЦИЯ -18% (от 110 лв на 90 лв)

Created with ❤️ by Perlstyle Studio