Повече за продуктите

Вече има и за него – Genesis Homme от Kerastase

Знаете ли какъв процент от мъжете се борят с косопад?

Цели 70%, като 1/3 от тях са до 35 годишна възраст.

 

А 16% от тях използват специализирана грижа за косата си.

Е, вече ще можем да подходим професионално към всеки мъж с новата серия на Kerastase, а именно Genesis Homme. Нека ви представим пълната серия в три стъпки – измиване, грижа и текстуриране.

Как то при дамската серия, така и тук имаме две вани – почистваща и уплътняваща вана. Ежедневната почистваща вана е за отслабена, склонна към омазняване коса. Придава обем и се бори с изтъняването. Уплътняващата вана пък е специално за коса, склонна към изтъняване. Придава текстура, а косата моментално се чувства по-плътна.

 

 

 

Що се отнася до грижата, в мъжката серия отново имаме серум, който да се погрижи за борбата с косопада. Клинично доказано намалява косопада и подсилва косата от корените, след употреба в продължение на 6 седмици.

 

 

Финализираме серията с два продукта за текстуриране. Подсилващия спрей придава моментално усещане за по-плътна коса. Уплътняващата паста пък придава матов завършек, не слепва и не омазнява. Фиксацията й е със средна степен.

 

Може би ще ви бъде интересно да научите повече и за самите съставки.

  • Екстракт от корен от джинджифил – Съставката е известна с предпазващия си ефект от външни вредни фактори.
  • Креатин – Помага за изграждането и подсилването на структурата на косъма от вътрешността, предпазва от външни вредни фактори като топлина и UV лъчи.
  • 1,5% аминексил – Намалява косопада, възпрепятства втвърдяването на колагена около космените фоликули по време на косопад и предпазва от ежедневни вредни фактори.

 

Очакваме ви, за да блестим заедно!

 

Share
BulgarianEnglish

-20% на колагенова терапия GENOSYS MICRONEEDLING до края на април включително (от 130 лв. на 104 лв). Запази час днес!

Created with ❤️ by Perlstyle Studio